Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με συμμετοχή εννέα παιδιών της Ακαδημίας του απέσπασε βαθμό από Μέγα Αλέξανδρο ο Άρης Πετεινού!(+pics)

Με ισοπαλία 1-1 επιστρέφει από την Βέροια ο Άρης Πετιενού κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στο γήπεδο του Διαβατου για την 27η στροφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Σε ένα ματς που ο Τάσος Νεοφυτίδης είχε την ευκαιρία πέρα από τους Νικολαίδη, Αβραμίδη, Κερεμιτσή και Ισμέτογλου να δώσει την ευκαιρία να κάνουν ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα και οι Ρίζος, Ιωάννου και Χασανκήλ που και αυτοί προέρχονται από την Β’ ομάδα του συλλόγου. Και αν βάλουμε σε αυτούς και τους Ασλανίδη και Τυριάκη, που φόρεσε το περιβραχιόνιο, που επίσης προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου έχοντας βέβαια γεμάτες συμμετοχές από πέρσι φτάνουμε αισίως τους 9 παίκτες της Ακαδημίας που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το ματς!

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε αξιόλογη στιγμή σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Σε αντίθεση με το δεύτερο που ξεκίνησε δυνατά για τους γηπεδούχους που είχαν δοκάρι σε σουτ του Λέκα ενώ στο 59′ κέρδισαν πέναλτι με τον Τριανταφυλλίδη να ευστοχεί για το 1-0. Η αντίδραση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν άμεση και στο 65′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τυριάκη με τον Παυλίδη να ευστοχεί για το 1-1

Μετά τα δύο γκολ οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι με τον Τότσκα στο 75′ και καλές στιγμές με Καραγιάννη και Τριανταφυλλίδη ενώ από την μεριά τους οι ξανθιώτες είχαν πολύ καλές στιγμές με Αβραμίδη και Τυριάκη με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Πετεινού έφτασε τους 19 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στο γήπεδο του τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 14 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στην Χρυσούπολη με Νέστο.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Χρυσέλης με βοηθούς τους Τσιρωνά και Χρυσαίδη της ΕΠΣ Χαλκιδικής

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (Παναγιωτίδης): Βάντσης, Αναστασιάδης, Καραγιάννης, Γαλόπουλος, Ράδης, Τσολάκης (40′ λ.τ. Τότσκα), Τριανταφυλλίδης, Μουστάκας (55′ Σιδηρόπουλος Γ.), Λέκα, Αντωνίου (55′ Κατσέλης), Θεολόγου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Τυριάκης, Παυλίδης, Κερεμιτσης (65′ Ρίζος), Στριγκώνης (72′ Ιωάννου), Ισμέτογλου (65′ Χασανκήλ), Γιαννακός, Νικολαΐδης (46′ Αβραμίδης), Σιδηρόπουλος, Τσαγαλάς.

Share it