Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με σκόρερ ξανά τον Τοπούζη ένα βήμα από τον τίτλο ο Μακεδονικός!

Ο Μακεδονικός ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης, για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, με τον Τοπούζη να χαρίζει το τρίποντο (1-0) στους «πράσινους» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Απομένει μία τελευταία αγωνιστική και ένας τελευταίος αγώνας, στην έδρα της ΑΕ Λευκίμμης, προκειμένου ο Μακεδονικός να στεφθεί πρωταθλητής!

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυναμικά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρατσιάνι να αστοχεί στο 2ο λεπτό μετά από πλασέ σε σέντρα του Λάλκοβιτς. Η ΑΕΠ απάντησε λίγο αργότερα με δοκάρι, με τη μπάλα να βρίσκει σε αυτό μετά από σέντρα. Το γόρδιο δεσμό των φιλοξενούμενων έλυσε, τελικά, το πόδι του Θρακιώτη φορ Θάνου Τοπούζη στο 43ο λεπτό: μετά από πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος, ο έμπειρος φορ εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Με το γκολ αυτό, ο Τοπούζης ξέφυγε μόνος πρώτος στη λίστα των πρώτων σκόρερ του ομίλου, με 11 τέρματα.

Ο Μακεδονικός έφτασε αισίως τους 46 βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου. Όλα θα κριθούν, τελικά, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Τετάρτη (06/04), με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν στην Κέρκυρα και την Κοζάνη στην Πέλλα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Θύελλα Σαρακηνών.

Η σύνθεση του Μακεδονικού: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Βασιλείου, Σαραγιώτης, Χατζηκωνσταντίνου, Πολύζος, Δοξάκης, Μπρατσιάνι, Γαρύφαλλος (90′ Ουζούνογλου), Λάλκοβιτς (70′ Καράμπελας), Τοπούζης (80′ Θεοδωρίδης).

Share it