Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με πρωτιά και εντυπωσιακές εμφανίσεις ο απολογισμός της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού στο διεθνές τουρνουά του Πανθρακικού! (pics)

Καλύτερο φινάλε στο 2023 δεν θα μπορούσε να έχει η Ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά του Πανθρακικού έχοντας απολογισμό μια κατάκτηση πρώτης θέσης, μια δεύτερη θέση και μια τρίτη θέση!

Πέρα όμως από τις επιτυχίες το πιο σημαντικό για τους πιτσιρικάδες του Ηρακλή είναι πως απόλαυσαν την παρουσία τους στο τουρνουά έχοντας εξαιρετική αγωνιστική παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων

Η Ακαδημία του Ηρακλή μετείχε στο τουρνουά με τα ηλικιακά τμήματα Κ14, Κ12 και Κ10.  Τα πιτσιρίκια της Κ10 του Στέφανου Κασκαβάλη ξεχώρισαν με την παρουσία τους καταφέρνοντας να φτάσουν ως τον μεγάλο τελικό χάνοντας στα σημεία με 2-1 σε ένα πολύ ωραίο ματς από την Αλάνα Soccer Academy.

Η Κ12 του συλλόγουυπό τις οδηγίες του Χρήστου Γαρουφαλή με εντυπωσιακές εμφανίσεις έφτασαν μέχρι τον τελικό εκεί οπού κέρδισαν στην διαδικασία των πέναλτι τον ΑΟΞ. Ενώ αρκετά καλή παρουσία είχε και η Κ14 του συλλόγου που υπό τις οδηγίες του Κώστα Ουζούνη και με παιδιά μικρότερης ηλικίας έκανε αρκετά καλό τουρνουά τερματίζοντας στην τρίτη θέση σε μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστή διοργάνωση

Δείτε μερικές στιγμές από την παρουσία της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού:

Share it