Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με οκτώ ομάδες η Θράκη στο Γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ! Το αναλυτικό πρόγραμμα στους δύο ομίλους

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ η κλήρωση του Γυναικείου Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος, που διοργανώνει η Α’ Διοικητική Περιφέρεια Ε.Ο.ΠΕ.

Το Πρωτάθλημα των Γυναικών, θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους και σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2019. Τα Play Off που θα προκριθούν οι δύο πρώτες κάθε ομίλου θα ξεκινήσουν στις 17 Μαρτίου 2019 και προβλέπεται να ολοκληρωθούν στις 07 Απριλίου 2019.

Στον Ανατολικό όμιλο φέτος θα υπάρχει εξαπλή παρουσία εξ’ ολοκλήρου ομάδων του Έβρου, καθώς με τον υποβιβασμό της Βύσσας η ΑΕ Κομοτηνής μεταφέρθηκε στον Δυτικό όμιλο. Σε αντίθεση με πέρσι προστέθηκε η ομάδα της Θύελλας Φερών που πήρε την θέση του Έβρου Σουφλίου που δεν μετέχει.

Στον Δυτικό όμιλο τώρα, ουσιαστικά είναι ακριβώς ο ίδιος με την μόνη διαφοροποίηση να είναι η προσθήκη της ΑΕ Κομοτηνής αντί του ΓΣ Δράμας που ανέβηκε στην Α2, και έτσι φέτος ο όμιλος θα έχει διπλή Θρακιώτικη παρουσία καθώς πέρα απο τις Κομοτηναίες σταθερή παρουσία στον όμιλο έχει ο Ερμογένης Ξάνθης.

Πάμε να δούμε τις κληρώσεις:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (21 Οκτωβρίου) 

Άθλος Ορεστιάδας – ΑΟ Ορεστιάδας

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φερών

ΑΟ Νέα Βύσασα – Αμαζόνες Αλεξανδρούπολης

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ

ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (21 Οκτωβρίου) 

ΑΕ Κομοτηνής – Ερμογένης Ξάνθης

Άρτεμις Σερρών – Αμυγδαλεώνας

Ρεπό: Γαία Δράμας

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Share it