Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με οικογενειακό τραπέζι και φοβερό κλίμα γιόρτασαν το 7/7 στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου!

Δεδομένης της τωρινής κατάστασης, των όσων έχουν διαδραματιστεί και της αγωνιστικής εικόνας των ομάδων, πάντα μέχρι στιγμής, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, δείχνει και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική πως είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γαλανόλευκοι έχουν το απόλυτο με 7 στις 7 νίκες, την καλύτερη επίθεση, με 28 τέρματα και την καλύτερα άμυνα, με μόλις 2 γκολ παθητικό. Ωστόσο  αδιαμφισβήτητα το δυνατότερό τους όπλο, είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου και η ηρεμία που βγάζει η ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες, φρόντισαν να χαρίσουν στους εαυτούς τους μερικές στιγμές χαλάρωσης, μετά το σπουδαίο διπλό επί της γειτονικής Βιστωνίδας Κοπτερού, με ένα οικογενειακό δείπνο που παρατέθηκε στο “σπίτι” τους, στο γήπεδο Ιάσμου, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα!

Το μόνο που απομένει να φανεί στο εξής, είναι αν ο Μέγας θα εξακολουθήσει να τρέχει την ξέφρενη πορεία που έχει χαράξει και αν τελικά θα καταφέρει να πετύχει το νταμπλ και φυσικά να κερδίσει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική. Άπαντες ωστόσο γνωρίζουν πως ο δρόμος αυτός μόνο εύκολος δεν θα είναι και δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά που εδώ και μερικούς μήνες πραγματοποιούν.

Share it