Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με ξανθιώτικα τέρματα σταμάτησε στη Χρυσούπολη το αήττητο σερί του Άρη Αβάτου!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από τον Νέστο Χρυσούπολης ο Άρης Αβάτου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, με δύο ξανθιώτικα τέρματα να βάζουν τέλος στο αήττητο σεί του Άρη.

Οι παίκτες του κόουτς Ξανθόπουλου ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα στο ματς, όμως το τέρμα που πέτυχε ο Τσάπαρης στο 15′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μίλλερ στα μαρκαρίσματα στην περιοχή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24′ με κεφαλιά του Βασίλη Δόντσου μετά από κόρνερ, με τον Ξανθιώτη να σκοράρει κόντρα στην προηγούμενή του ομάδα.

Στο 60′ και το 71′ ο Νομικός είπε “όχι” στα σουτ των Ανδρεάδη και Κοβάτση αντίστοιχα, ενώ στο 76′ ο Γκουτσίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα αστοχώντας ολομόναχος από πλεονεκτική θέση. Το τελικό 2-0 πέτυχε ο επίσης ξανθιώτης Βασίλης Λαζαρίδης με κεφαλιά στο 82′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαφούρης που είχε για βοηθούς τους Κρυωνά και Ζιγκερίδη της ΕΠΣ Σερρών

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Δεμένικος, Μπλιος, Ποδάρας, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Δόντσος, Παπαδόπουλος, Γρηγοριάδης, Αδαμάκης, Μπαϊκαρά, Λαζαρίδης.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαπάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Χριστοφορίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης, Γκέκας, Τσάπαρης, Λαφάρας.

Share it