Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με..ντέρμπυ και βραβεύσεις αποχαιρέτησαν την σεζόν οι διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης!

Με έναν συναρπαστικό αγώνα ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν την σεζόν 2018-19 οι διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης!

Συγκεκριμένα στο νέο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης οι διαιτητές κάτω των 30 αναμετρήθηκαν με τους μεγαλύτερους, επικρατώντας τελικά με 5-3. Σκόρερ για τους νεότερους ήταν οι Διονίδης, Λάπατας, Κατσίγιαννης και Γαρδικιώτης, ενώ για τους άνω των 30 σκόραραν οι Χαμαλίδης, Παπαδόπουλος και Ευγενίδου!!

Διαιτητής του αγώνα στο πρώτο μέρος ήταν η Ευγενίδου και στο δεύτερο ο Βουνάτσος, ενώ βοηθοί ήταν η Ζησιού και η Τσιλφίδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κ30: Πανταζής Σαράντης, Κελεσίδης Γιώργος, Δόδογλου Αθανάσιος, Διονίδης Ιάκωβος, Σοφτάς Βαγγέλης, Παναγιωτίδης Σάββας, Λάπατας Αθανάσιος (παίκτης και προπονητής), Γαρδικιώτης Σπύρος, Κατσίγιαννης Παναγιώτης, Λογκίνος Κυριάκος, Γεωργάκης Δημήτρης. Αγωνίστηκαν και οι Τομαράς Γιάννης, Καραγιάννης Αθανάσιος, Καρακασίδης Κώστας.

Α30: Τσιαβδαρίδης Γιώργος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Μπουλμπούλ Μεχμέτ, Γιασάρης Νίκος, Χαρίτσης Μιχάλης, Μπαλάφας Αχιλλέας, Κουμπαράκης Στέφανος, Ρόϊδος Γιάννης (παίκτης και προπονητής), Χούσκογλου Αϊχάν, Κοτσαρίδης Παύλος, Χαμαλίδης Γιώργος. Αγωνίστηκαν και οι Μωραΐτης Δημήτρης, Δανδανίδης Γιώργος, Ντελής Γιάννης, Χούσκογλου Ερόλ, ενώ αγωνίστηκε και ο ταμίας της Ε.Π.Σ. Θράκης Κουκουλάκης Χρήστος.

Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση και απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές που αποφοίτησαν φέτος από την αντίστοιχη σχολή και αποτελούν πλέον και επίσημα μέλη του ΣΔΠ Θράκης. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ζησιού Βασιλική και τους Διονίδη Ιάκωβο, Λογκίνο Κυριάκο, Μπουλμπούλ Μεχμέτ, Παπαδόπουλο Κοσμά, Χούκογλου Ερόλ, Σόφτα Βαγγέλη και Γεωργάκη Δημήτρη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη, όπως επίσης και το υπόλοιπο συμβούλιο της Ένωσης, αλλά και τον Πρόεδρο του ΣΔΠ Θράκης Νίκο Μανάκα και τους υπεύθυνους εκπαίδευσης Βασίλη Γαβριηλίδη και Γιάννη Ρόιδο, να συγχαίρουν τους αποφοίτους και να εύχονται σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ και ΕΔΩ!

Share it