Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με νέα πρόσωπα τους Τοπάλι και Κασκαντάμη κόντρα στην Καβάλα η Αλεξανδρούπολη

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ψάξει η Αλεξανδρούπολη που υποδέχεται το Σάββατο στις 15:00 (LIVE SportsAddict) την 3η της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο Καβάλα, για την 10η αγωνιστική. 

Στην 21μελή αποστολή που επέλεξε το τεχνικό επιτελείο των Εβριτών για το ματς αυτό συμπεριλήφθηκαν και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας. Ο λόγος για τους Γρηγόρη Τοπάλι και Γιώργο Κασκαντάμη.

Ο Τοπάλι είναι 30 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, έχει καταγωγή από την Επανομή και πλέον διαμένει στην Κομοτηνή για οικογενειακούς λόγους. Ο έμπειρος μέσος έχει παίξει σε Πανθρακικό, Ελπίδα Σαπών, Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, Ηρακλή Αμμουδιάς, Καλλιθέα (Β΄ Εθνική), Πιερικό, Αναγέννηση Επανομής, Επισκοπή, Βατανιακό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ατσαλένιο, Καρδία, Σκεντέρμπεου, Θεσπρωτό, Κεραυνό Πέρνης, Αμβρυσσέα Διστόμου και Κ20 ΠΑΟΚ.

Ο Κασκαντάμης έπαιζε μέχρι πρότινος στον Πανθρακικό, στον οποίο και πήγε τον Ιανουάριο του 2022 από τον Άρη Αβάτου και κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, καθώς και το Κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης.

Στην αποστολή δεν θα βρεθεί ο εκ των αρχηγών Κώστας Πατσιώρας καθώς είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προστατεύεται για τα επόμενα παιχνίδια.

Η αποστολή είναι η εξής:

Μπόγλου, Κεσουδάκης, Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Πουλουκτσής, Μουρατίδης, Ντέμπροβα, Μωραΐτης, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Τρανόπουλος, Ράλλης, Καρακασίδης, Τοπάλι, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Α., Παπάζογλου, Ευθυμιάδης, Παπαγεωργίου, Σωτηράκης.

Share it