Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με νέα μεγάλη νίκη στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης!

Στις 6 καλύτερες ομάδες της χώρας προκρίθηκαν οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης που κέρδισαν με 4-0 το 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας στα πλαίσια της Γ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Λυκείων κοριτσιών

Οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης αποδίδοντας για ακόμα μια φορά εξαιρετικά έφτασαν σε σπουδαία νίκη με 4-0 χάρις τα δύο τέρματα της Χρυσούλας Καλτσά και από ένα των Ζωή Σαμαρά και Αντωνία Σκουμπρή.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 10′ πήραν το προβάδισμα όταν μετά από σουτ σουτ της Χρυσούλας Καλτσά και κόντρα σε αμυντικό η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0, για να έρθει στο λεπτά αργότερα η Ζωή Σαμαρά με τρομερό σουτ να κάνει το 2-0.

Πριν το φινάλε του πρώτου μέρους τα κορίτσια του 1ου ΕΠΑΛ κατάφεραν να σκοράρουν και τρίτο γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ της Σκουμπρή η Κάλτσα με κεφαλιά έκανε το 3-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 41 με φοβερό σουτ της Αντωνίας Σκουμπρή που με βολίδα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο “γάμα” της εστίας.

Σπουδαία επιτυχία για τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας που έφτασαν στις έξι καλύτερες ομάδες της χώρας και την επόμενη εβδομάδα θα παίξουν με το Αριστοτέλειο Κολλέγιο για την πρόκριση στο Final 4.

Την αναμέτρηση διεύθυναν οι Βασίλης Τζελέπης, Κώστας Κοντογιάννης και Χρήστος Παπαζώης.

1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης (Τρ. Τερζόγλου): Γιαννέλη, Καραβασιλειάδου, Καραμανάβη, Λεντζάκη, Καλτσά, Μαχαίρα(62′ Στάμου), Ράικου, Σαμαρά, Σκουμπρή, Τονικίδου, Χαριτίδου

2ο ΓΕΛ Πρέβεζας: Μανίκη, Κουμπούλη, Ματέρη, Νάνου, Μικρούλη, Χασάνη, Αδάμ, Μιχαηλίδου,Παφίλα, Ράπτη

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από το παιχίδι και τα πανηγύρια των κοριτσιών της ξανθιώτικης ομάδας

Share it