Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με Κώστα Τερζανίδη στο τιμόνι και πρωταγωνιστικούς στόχους τη νέα χρονιά η Ελπίδα Γενισέας!

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Τερζανίδη προχώρησε η Διοίκηση της Ελπίδας Γενισέας, με τον έμπειρο τεχνικό που ανέλαβε στο φινάλε της περσινής σεζόν να αποδέχεται την πρόκληση.

Ήδη μάλιστα ο Κώστας Τερζανίδης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο, Θεόδωρο Γκασιμπαγιαζίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή, Νίκο Κριεζή και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό ώστε η Ελπίδα τη νέα χρονιά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο

 

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ο Κώστας Τερζανίδης ανέφερε: “Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε. Επίσης τον δάσκαλο Κριεζή για την “πόρτα που μου άνοιξε”. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για την επίτευξη του στόχου. Μακάρι να καταφέρουμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές να κάνουμε χαρούμενους αυτούς τους ανθρώπους. Η ιστορία της Ελπίδας είναι μεγάλη και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι της”

Η ανακοίνωση της ανανέωσης αναφέρει:

«Η Διοίκηση της Ελπίς Γενισεας Α.Π.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Τερζανίδη Κώστα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Ο Κώστας Τερζανίδης έχει αποδείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και από την θέση του προέδρου του συνδέσμου πτυχιούχων προπονητών ποδοσφαίρου Ξάνθης.
Στην ομάδα μας ήρθε τον Δεκέμβριο μετά από απουσία 1.5 χρόνο από τους πάγκους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και κατάφερε σε μόλις 3 μήνες να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο με σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο αναδεικνύοντας παράλληλα το ταλέντο και τη δυναμική των παικτών μας όπως αυτός ξέρει καλύτερα τερματίζοντας στην 7η θέση και με 29 βαθμούς.
Το σκεπτικό του και η προπονητική του φιλοσοφία συμβαδίζουν απόλυτα με το όραμα της ομάδας μας και της σκέψης για την πορεία της ομάδας.
Η συνεργασία μας βασίζεται σε κοινές αρχές και στόχους ως προς την νεα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025
Με την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Κώστα Τερζανίδη εξασφαλίζουμε την ανοδική πορεία της ομάδας μας στην νέα δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται και στοχεύουμε σε νέες και ακόμα καλύτερες επιτυχίες.

Ευχαριστούμε τον άνθρωπο πρώτα και μετά προπονητή Κώστα Τερζανίδη για την αφοσίωση του στην ομάδα μας και αναμένουμε μια νέα σεζόν με πολλές επιτυχίες».

Share it