Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με κάθε επισημότητα και σε διπλό ρόλο στην Βιστωνίδα ο Απόστολος Κουτρουλός!

Μετά την επιστροφή του Γιώργου Πανίδη στα Διοικητικά(θυμηθείτε ΕΔΩ) όπως αναμενόταν ήρθαν και οι εξελίξεις που αφορούν τόσ την Ανδρική ομάδα όσο και την Ακαδημία του συλλόγου

Μια από τις πλέον βασικές αλλαγές είναι η έναρξη της συνεργασίας με τον Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης, Απόστολο Κουτρουλό που αποχαιρέτησε την Αναγέννηση και ανέλαβε με κάθε επισημότητα τον διπλό ρόλο που θα έχει στον ΑΟΒ.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός θα είναι τόσο προπονητής της Ανδρικής ομάδας ενώ θα έχει και την Διεύθυνση της λειτουργίας της Ακαδημίας του συλλόγου, με στόχο “ο σύλλογος να ξαναγίνει ο Α. Ο. Βιστωνίδας του παρελθόντος με λειτουργία της Ακαδημίας ως πρότυπο και μαζί με την Ανδρική ομάδα του συλλόγου να έχει μια συνεχή παραγωγή ταλέντων με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την εξέλιξη των αθλητών της.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βιστωνίδας αναφέρει:

Ο Α.Ο. Βιστωνίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Προπονητή Ποδοσφαίρου, Πτυχιούχο Τ.Ε.Φ.Α.Α. και κάτοχο διπλώματος UEFA A’ , κ. Κουτρουλό Απόστολο.
Ο κ. Κουτρουλός επιστρέφει μετά απο αρκετά χρόνια στον Α.Ο. Βιστωνίδας , για να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.
Άλλωστε το βιογραφικό του και όλα όσα έχει πετύχει τόσο με την Skoda Ξάνθη , τις Μεικτές ομάδες Παίδων , Νέων, Regions, το σπουδαίο έργο του στις Βασίλισσες , αλλά και η διαχρονική προπονητική του αξία με πληθώρα επιτυχιών στον πάγκο των ομάδων που κάθησε, είτε αυτή ήταν η ομάδα Νέων της Ξάνθης είτε ο Ορφέας Ξάνθης , Εχίνος , Παύλος Μελάς Κουτσού, Αναγέννηση Θαλάσσιας και πολλές άλλες ακόμη όπως επίσης και ως Εθνικός προπονητής στην Εθνική Ομάδα Γυναικών Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας και της γυναικείας ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, μας επιτρέπει να προσδοκούμε σε ένα καλύτερο μέλλον του συλλόγου μας.
Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα του , μαζί με την αφοσίωση και την επιμονή του για αυτό που κάνει όλα αυτά τα χρόνια πάνω στην προπονητική , ήταν αυτό που έκανε τους ανθρώπους του Α.Ο. Βιστωνίδας να προχωρήσουν σ’ αυτήν την συνεργασία.
Μάλιστα η εμπειρία του στις Ακαδημίες θα είναι απόλυτα χρήσιμη και στην ανάπτυξη της Ακαδημίας του Α.Ο. Βιστωνίδας, όπου εκτός από συμβουλευτικό ρόλο και χαρακτήρα θα έχει την Διεύθυνση αυτής.
Επιπλέον ο μεγάλος και βασικός στόχος είναι ο σύλλογος να ξαναγίνει ο Α. Ο. Βιστωνίδας του παρελθόντος με λειτουργία της Ακαδημίας ως πρότυπο και μαζί με την Ανδρική ομάδα του συλλόγου να έχει μια συνεχή παραγωγή ταλέντων με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την εξέλιξη των αθλητών της.

Share it