Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με κάθε επισημότητα επιστρέφει μετά από μια τετραετία στον πάγκο του Ζυγού ο Γιάννης Δημητριάδης!

Μετά από μια τετραετία ο προπονητής που οδήγησε στην κατάκτηση Κυπέλλου, πρωταθλήματος και της ιστορικής ανόδου τη σεζόν 2019-2020 στην Γ’ Εθνική επιστρέφει ξανά στον πάγκο του Ηρακλή Ζυγού!

Ο λόγος για τον, Γιάννη Δημητριάδη που μετά την παρουσία του στις Ακαδημίες του ΑΟΞ και την περσινή στην Βιστωνίδα ο πολύπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή με στόχο όπως τονίζει και η διοίκηση του συλλόγου “να συνεχίσουμε με υγεία-υγεία-υγεία… να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο”

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

✍️«Εμπιστευθείτε ξανά και ξανά. Όταν το επίπεδο εμπιστοσύνης είναι υψηλό, οι άνθρωποι μπορούν να υπερβαίνουν τα όριά τους, ανακαλύπτοντας νέες, υψηλές και εξαιρετικές ικανότητες, τις οποίες ίσως δεν γνώριζαν ποτέ.»
🆕Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκινάει από σήμερα η «δεύτερη εποχή» Γιάννη Δημητριάδη. Ο προπονητής της κατάκτησης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης το 2015 και του πρωταθλήματος το 2019, ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική ως το 2020, επιστρέφει στο «τιμόνι» ακριβώς 4 χρόνια μετά, με μείζονα στόχο να συνεχίσουμε με υγεία-υγεία-υγεία… να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο!
🤝«Δάσκαλε» ΕΜΕΙΣ κι ΕΣΥ μαζί, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Καλή επιτυχία!

Share it