Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με θρίαμβο στους “16” η Κροατία που ταπείνωσε την απογοητευτική Αργεντινή!

Μια συγκλονιστική Κροατία ήταν μια κλάση πάνω και ταπείνωσε με 3-0 την τραγική Αργεντινή, με τα γκολ των Ρέμπιτς στο 53’, Μόντριτς στο 81’ και Ράκιτιτς στο 91’ και πέρασε στον επόμενο γύρο. Ομάδα φάντασμα η παρέα του Μέσι που πλέον ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσει στα νοκ-άουτ.

Η Κροατία ήταν καλύτερη από την αρχή μέχρι το τέλος και το 3-0 ίσως να είναι και φτωχό για να δείξει την διαφορά των δύο ομάδων.  Στους «16» η Κροατία, με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του εκτός τόπου και χρόνου Σαμπάολι που έδειξε λίγος για τον πάγκο της Αργενινής, ειδικά αν οι Ισλανδοί νικήσουν τη Νιγηρία την Παρασκευή μια και μετά θα θέλουν μόλις έναν βαθμό κόντρα στην αδιάφορη Κροατία

Ο Ρέμπιτς είπε «ευχαριστώ» στο τραγικό λάθος του Καμπαγέρο και άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 έκανε ο Μόντριτς που έβαλε τη σφραγίδα του με ένα εξαιρετικό γκολ. Δοκάρι είχε ο Ράκιτιτς που πάντως κράτησε την τελευταία λέξη για τις καθυστερήσεις, όπου μετά την απόκρουση του πρώτου του σουτ, από τον Καμπαγιέρο, είδε τον Κόβατσιτς και να του ξαναδίνει την μπάλα για το 3-0 σε άδεια εστία.

Αργεντινή: Καμπαγέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Σάλβιο (56’ Παβόν), Μασκεράνο, Πέρες (68’ Ντιμπάλα), Ακούνια, Μέσα, Μέσι, Αγκουέρο (54’ Ιγκουαϊν)

Κροατία: Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (57΄Κράμαριτς), Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς

Share it