Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με επιστροφή Σιώπη και παρουσία Μάνταλου οι κλήσεις της Εθνικής ομάδας για Λιχτενστάιν και Βοσνία

Ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα), με τους οποίους ανοίγει ο νέος αγωνιστικός κύκλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με ορίζοντα το επετειακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020.

Ανάμεσα τους πέρα απο τον Πέτρο Μάνταλο βρίσκεται μετά απο αρκετό καιρό και ο Μανώλης Σιώπης, ο Εβρότης που είχε κληθεί αλλά δεν έκανε ντεμπούτο θα φορέσει ξανά το εθνόσημο, αντιθέτως απών απο τα πρώτα ματς θα είναι ο τραυματίας αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Η 23αδα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης για τα δύο ματς με το Λιχτενστάιν (23/3) και την Βοσνία (26/3) για τα προκριμματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020:  Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης.

Share it