Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο ξεκινά η Κ17 της Ξάνθης! Οι 9 παραμείναντες και τα 14+1 νέα πρόσωπα!!!

Με εντελώς νέα εικόνα θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα Εφήβων της Super League η Ξάνθη με νέο τεχνικό τον Κώστα Προδρομίτη αλλά και πολλά νέα πρόσωπα στο αγωνιστικό ρόστερ.

Βλέπεται σε σχέση με το περσινό ρόστερ της ομάδας, μετά την άνοδο τόσο του τεχνικού Κώστα Μπεδρελή όσο και 13+2 τους δυο επαγγελματίες ποδοσφαιριστών(θυμηθείτε εδω την πρώτη της Κ20) αλλά και την αποχώρηση 5 παιδιών απο το τμήμα(θυμηθείτε ΕΔΩ), έχουμε ριζική ανανέωση καθώς παρέμειναν συνολικά 9 ποδοσφαιριστές ενώ απο την Παιδική ομάδα του συλλόγου προωθήθηκαν συνολικά 14 ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και ακόμη 3 μεταγραφές που χουν ήδη ολοκληρωθεί αλλά και ακόμη 2-3 κινήσεις που θα γίνουν για την καλύτερη στελέχωση του ρόστερ.

Πάμε όμως να δούμε ποιο συγκεκριμένα. απο την περσινή ομάδα παραμένουν όντας ποιο έμπειρη και με σημαντικότερο ρόλο την φετινή χρονιά οι: Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Γιώργος Μανίσογλου, Μηνάς Ισπυρλίδης, Λευτέρης Τσιεγγελίδης, Φίλιππος Δημητριάδης, Λάμπρος Κωσταρέλλης, Βασίλης Μολώνης, Ηλίας Τσιτσεκίδης και Νεκτάριος Κοτόπουλος

Ενώ απο την περσινή Παιδική ομάδα του συλλόγου έχουμε συνολικά την άνοδο 14 παιδιών, ο λόγος για τους: Κωνσταντίνο Ασήμογλου, Δημήτρη Βαφειάδη, Θανάση Γκαρνέτα, Ερτουρούλ Αλή, Νίκο Ευθυμιάδη, Κωνσταντίνο Ζιπίδη, Γιάννη Ιγνατιάδη, Κώστα Ισαακίδη, Δημήτρη Καλαϊτζή, Κλέαρχο Κοντογιαννίδη, Δημήτρη Κοτσάκη, Χασάν Κουράκ, Κωνσταντίνο Μπλιούμη και Σιμάρ Χασάνογλου.

Η πρώτη προπόνηση του τμήματος Κ17 είναι το απόγευμα της Τετάρτης, οπού θα δώσουν το παρών και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, που προέρχονται όλα απο ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης με παρουσία μάλιστα στο βασικό σχήμα των ομάδων τους στην Α’  κατηγορία.

Share it