Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με δύο γκολ Γκέκα κατέκτησε για 8η φορά στην ιστορία του το Κύπελλο ΕΠΣ Σερρών ο Απόλλωνας Παραλιμνίου!

Για όγδοη φορά στην ιστορία του ο Απόλλων Παραλιμνίου έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, επικρατώντας με 5-0 του Εθνικού Σιδηροκάστρου στο ΔΑΚ Σερρών

Οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη μπήκαν απο την αρχή πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 5′ λεπτό με τον Κοσμά Γκέκα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο επιθετικό μονόλογο ο Απόλλων Παραλιμνίου έχει δοκάρι με δυνατό σουτ του Ελέζι στο 52′ λεπτό. Στο 60′ λεπτό ο Πέτρου με εξαιρετικό σουτ κάνει το 3-0. Το Παραλίμνιο ήταν καταιγιστικό και σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τους Μπόμπορα στο 85′ λεπτό  και Ελέζι στο 92′ λεπτό.

Διαιτητής του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, ήταν ο Χρήστος Κρυωνάς με βοηθούς τους Αχιλλέα Αναστασιάδη και Ευάγγελο Αναστασίου. Τέταρτος ήταν ο Χρήστος Μαγής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ(Δουλγέρης): Τσιντσάρης Δ., Τσιντσάρης Ι. (70΄Τσεμπερίδης), Πετρίδης, Καραβίτης, Λεωνίδας, Αϊβατζίδης(59΄Λάππας), Γέρμανλης(59΄Γάτας), Πεκρής(70΄Χάρισμας), Παρασκευάς, Αβράμης, Θωμαϊδης(70΄Αγγελίδης)

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Καραμπετάκης): Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης(60΄Κωνσταντινίδης), Κουτζαβασίλης, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης(80΄Τσατρής), Γκούμας, Καρυοφύλλης,  Γκέκας(35΄ Παπαδόπουλος), Ελέζι, Πέτρου(80΄Μπόμπορας), Τζαμπέγια(60΄Μαλανδρής), Νομικός

Share it