Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με Γκατσιούδη, Κανοτζιάν, Τζελέπη και Ορφανίδη στο Βαλκανικό Κ18 η Εθνική Ελλάδας!

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κ18 που θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, θα λάβουν μέρος 4 αθλητές από την Θράκη!

Ειδικότερα την Εθνική ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Βαλάντης Κανοτζιάν του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην σφαιροβολία, ο Σαράντης Τζελέπης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής στο άλμα εις μήκος η Στέλλα Ορφανίδη του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης στα 200μ. και ο Γρηγόρης Γκατσιούδης των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου στον ακοντισμό.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίασης ενέκρινε την ελληνική αποστολή, που θα λάβει μέρος στη διοργάνωση.

Η ομάδα αποτελείται από αθλητές και αθλήτριες, που έχουν ήδη πετύχει τα όρια πρόκρισης και θα κάνουν έναν ακόμη δυνατό αγώνα, καθώς και από παιδιά που κυνηγούν την επιβεβαίωσε για τη διοργάνωση στην Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν τις Ομοσπονδίες μέλη της ABAF, πως στο πρόγραμμα των αγώνων εντάχθηκε και το αγώνισμα των 200 μ. και 400 μ. εμπόδια, τα οποία δεν διεξάγονται (όπως και το επί κοντώ) στα Βαλκανικά Κ18.

Share it