Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με Γιάννη Δημητριάδη στην τεχνική ηγεσία και σημαντική επιστροφή Νίκου Μαυρομάτη στην Βιστωνίδα!

Στην επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Δημητριάδη που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας προχώρησε ο Αθλητικός Όμιλος Βιστωνίδας, που παράλληλα γνωστοποίησε την επιστροφή του Νίκου Μαυρομάτη που αναλαμβάνει τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Ο πολύπειρος Γιάννης Δημητριάδης μετά την πολύ σημαντική παρουσία του σε πάγκους ομάδων όπως ΑΠΟΞ, Ερμής Μάνδρας, Άρης Πετεινού η εξαετή παρουσία στον πάγκο του Ηρακλή Ζυγού με κορυφαία στιγμή την άνοδο στην Γ’ Εθνική, και την τελευταία διετία στα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη(Κ17), επιστρέφει στο τοπικό για λογαριασμό της Βιστωνίδας καθώς πείστηκε από το πλάνο της διοίκησης των Μιχάλη Χατζηκλεάρχου και Ηλία Πουτακίδη

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή αποτέλεσε και η πολύ σημαντική για τον σύλλογο επιστροφή του Νίκου Μαυρομάτη που μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στον σύλλογο επιστρέφει στην Βιστωνίδα για να αναλάβει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του αγωνιστικού τμήματος, της Ακαδημίας και της Διοίκησης. Στην θέση του Γενικού Αρχηγού θα είναι το μέλος της Διοίκησης του ΑΟΒ, Λευτέρης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

🔵🔴 Ο Αθλητικός Όμιλος Βιστωνίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Δημητριάδη. Ο κ. Δημητριάδης αναλαμβάνει από σήμερα να οδηγήσει τον Α.Ο. Βιστωνίδας στη φετινή του πορεία, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του! Άμεσος συνεργάτης του και Τεχνικός Διευθυντής όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων, αναλαμβάνει ο Νίκος Μαυρομμάτης, και Γενικός Αρχηγός ο Λευτέρης Ιωαννίδης ⚽️.

Share it