Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με ατομικό ρεκόρ στον τελικό των 200μ. ο Παπουτσόγλου, καλή εμφάνιση απο Αμπράση! Ο απολογισμός των πρωινών επιδόσεων στο Σχολικό Λυκείων

Με ολύ υψηλές επιδόσεις άνοιξε η αυλαία του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων στο Σχηματάρι Ευβοίας, με τον Μιχάλη Παπουτσόγλου με ατομικό ρεκόρ να περνά στον απογευματινό τελικό των 200μέτρων ενώ η Κωνσταντινίνα Αμπράση τερμάτισε στην 9η θέση στην Ελλάδα στον Ακοντισμό.

Ο ξανθιώτης πρωταθλητής του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης είχε άνετη κούρσα στην 1η προκριματική σειρά των 200μέτρων, με τον πρωταθλητή του Διομήδη Ξάνθης να τερματίζει πρώτος με 22,05 επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, καταφέρνοντας να περάσει στον απογευματινό(19:20) τελικό με την δεύτερη καλύτερη επίδοση πίσω απο τον Σπύρο Δουκατέλη του 4ου ΓΕΛ Κέρκυρας.

Καλή εμφάνιση είχε και η Κωνσταντίνα Αμπράση που στον τελικό του Ακοντισμού τερμάτισε στην 9η θέση, με την αθλήτρια του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης να ρίχνει το Ακόντιο στα 37,94.

Το απόγευμα το πρόγραμμα είναι γεμάτο καθώς έχουμε πέρα απο τον Παπούτσογλου έχουμε ακόμη τέσσερις Θρακιώτικες παρουσίες σε τελικούς. Με τον Γιάννη Δομάση να μετέχει με υψηλές φιλοδοξίες στον τελικό της Σφαίρας, τον Χρήστο Καντοντζιάν του Ακοντισμού, την Ραφαηλία Τσιαρδάκα στο άλμα επί κοντό και την Ευθυμία Τσιακίρη στην Δοσκοβολία.

Share it