Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με έμπρακτη στήριξη στο πλευρό του ΑΟΞ ο Άρης Πετεινού με την αγορά 30 διαρκείας!!!

Σε μια τρομερή κίνηση προχώρησε η Διοίκηση του Άρη Πετεινού, υπό τον Πρόεδρο της Φίλιππο Παραστατίδη και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Βασίλη Τοροσίδη.

Θέλοντας να δείξουν την έμπρακτη στήριξη τους στον ΑΟΞ πήραν την απόφαση ως Άρης Πετεινού να προχωρήσουν στην απόκτηση 30 καρτών διαρκείας.

Θέλοντας με αυτή την κίνηση να δείξουν τον δρόμο σε όλους πως θα πρέπει να είναι στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την δύσκολη και μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι Διοικούντες του ΑΟΞ. Θυμηθείτε πως μπορείτε και εσείς να αγοράσετε μια κάρτα στήριξης του ΑΟΞ ΕΔΩ

Με ανάρτηση της στα social media η ομάδα του ΑΟΞ ευχαρίστησε δημόσια τον Άρη Πετεινού και τον “Τορο” για αυτή τους την ενέργεια που “αποτελεί μια ακόμα ενέργεια που αποδεικνύει πως στον αγώνα της επιστροφής του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στα υψηλά στρώματα του ελληνικού αθλητισμού είμαστε όλοι μαζί.”

Χαρακτηριστικά το ποστ του ΑΟΞ γράφει:

Ο οργανισμός του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση του Άρη Πετεινού και προσωπικά τους κ.κ Βασίλειο Τοροσίδη και Φίλιππο Παραστατίδη για την απόκτηση 30 καρτών διαρκείας για την ενίσχυση του σωματείου μας.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια ακόμα ενέργεια που αποδεικνύει πως στον αγώνα της επιστροφής του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στα υψηλά στρώματα του ελληνικού αθλητισμού είμαστε όλοι μαζί.

Share it