Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με άρωμα Πανθρακικού το σπουδαίο διπλό μεταγραφικό χτύπημα της Αναγέννησης Παγουρίων

Γερή υποψηφιότητα για να πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης έχει θέσει η Αναγέννηση Παγουρίων. Η ομάδα του προέδρου Χρήστου Σταθάκη και του κόουτς Γιώργου Μυστρίδη, συνεχίζει να ενισχύεται και μάλιστα το κάνει με τρόπο εκκωφαντικό.

Συγκεκριμένα, άρωμα Πανθρακικού έχουν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Αναγέννησης, που ακούν στα ονόματα των Άγγελου Λειβαδιώτη και Κωνσταντίνου Τσώλα.

Ο Λείβα έρχεται στην ομάδα των Παγουρίων για να προσδώσει εμπειρία και σιγουριά στην αμυντική γραμμή. Δύο νταμπλ με Πανθρακικό και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, άνοδοι τόσο με τοςυ παραπάνω όσο και με την Ελπίδα Σαπών και πολλές παρουσίες στην Γ’ Εθνική με τις φανέλες ακόμα των Έβρου Σουφλίου, Δόξας Προσκυνητών και Εθνικού Αλεξανδρούπολης, είναι μόλις μερικά επιτεύγματα από το παλμαρέ του.

Όσο για τον Τσώλα, ο νεαρός μπακ που ανδρώθηκε στον Πανθρακικό, κατέκτησε τίτλους και κατέγραψε λεπτά συμμετοχής στη Γ’ Εθνική με τους πράσινους, θα προσφέρει τα μέγιστα, ως ένας ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Αναγέννησης Παγουρίων:

“Η διοικηση της Αναγεννησης Παγουριων βρισκεται στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την εναρξη της συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστη Αγγελο Λειβαδιωτη.

✉️Ο 29χρονος κεντρικος αμυντικος μετα απο μια πετυχημενη τριετια στον Πανθρακικο ερχεται στην ομαδα μας προσθετωντας εμπειρια κ ποιοτητα στην αμυντικη γραμμη.
Τα πρωτα του βηματα τα πραγματοποιησε στην ακαδημια Ουζουνιδη-Γκουτσιδη κ στον Πανθρακικο στα αναπτυξιακα πρωταθληματα κ στη συνεχεια αγωνιστηκε επι σειρα ετων στην γαμα εθνικη με τις φανελες του εβρου σουφλιου , προσκυνητων , εθνικο αλεξανδρουπολης και πανθρακικο εχοντας γεματες σεζον.
🏆 Τα 2 νταμπλ με πανθρακικο και ιασμο με ισαριθμες ανοδους , οπως και η ανοδος με τις Σαπες τα τελευταια χρονια ομολογουν την πετυχημενη πορεια του Αγγελου στην Ροδοπη κ την Θρακη καθως θα αποτελεσει ενα χρησιμο εργαλειο στα χερια του Γιωργου μυστριδη
🔵Η διοίκηση του συλλογου καλωσοριζει τον Αγγελο στην οικογενεια των Παγουριων κ του ευχεται υγεια και πολλες επιτυχιες.”

“Η Διοίκηση της Aναγέννησης Παγουριων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 18χρονου κομοτηναιου ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Τσώλα.
Ο Κωσταντίνος προέρχεται από την ομάδα του Πανθρακικού, όπου και κατέκτησε με τους “πράσινους” 2 κύπελλα Ροδόπης , πρωτάθλημα ΕΠΣ Ροδόπης και την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία, παίρνοντας μάλιστα και αρκετές συμμετοχές την περασμένη χρονιά.
Αγωνιζεται στο άκρο της άμυνας και είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλει τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ομάδα και ο προπονητής μας Γιώργος μυστριδης.
Κωστα σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”

Share it