Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μεταγραφικό καρέ ενίσχυσης για την Αναγέννησης Θαλασσιάς που αποχαιρέτησε τέσσερις!

Τέσσερις προσθήκες και τέσσερις μεταγραφές είναι ο εως τώρα απολογισμός στην Θερινή μεταγραφική περίοδο για την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Βέβαια το πρώτο μέλημα του Απόστολου Κουτρουλού και της Διοίκησης της ομάδας ήταν η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας κάτι που σε σημαντικό βαθμό επετεύχθη ενώ πολύ θετικό είναι και το γεγονός πως στις προπονήσεις μετέχουν και πολλά νεαρά παιδιά.

Πάμε όμως να δούμε αρχικά ποιοι είναι οι παίκτες που αποκτήθηκαν με την Αναγέννηση να αποκτά τον γκολκίπερ Παναγιώτη Πανίδη και τους πολύπειρους Δημήτρη Πουρναράκη, Παρασκευά Μπίκο και Ηλία Φεταχίδη που έρχονται να προσθέσουν σημαντική εμπειρία στο ρόστερ της ομάδας.

Τον αντίθετο δρόμο ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος Τουργαίδης που θα αγωνιστεί στον Άρη Πετεινού στην Γ’ Εθνική, ο Ορέστης Μπουτζικούδης που πήρε μεταγραφή στην Βιστωνίδα, ο Δημήτρης Γαλαζούλας αλλά και ο εκ των κορυφαίων της περσινής σεζόν, Λάζαρος Ορφανίδης που εκτός απροόπτου θα συνεχίσει σε ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης που έχει στόχους πρωταθλητισμού.

Share it