Search

Μεταγραφική έκπληξη με Σουλτανίδη από την Ελπίδα Σαπών!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ελπίδα Σαπών που δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις της για τη νέα χρονιά, κάνοντας δικό της τον περσινό τοπ σκόρερ της Α’ ΠΣ Θράκης, Θέμη Σουλτανίδη!

Ο 18χρονος επιθετικός, γιος του Κομοτηναίου βετεράνου του Πανθρακικού Νίκου, πέρσι εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και έτσι στις Σάπες βλέπουν στο πρόσωπο του τον παίκτη που με τα τέρματα του θα δώσει ώθηση στους “πράσινους” που φέτος θέτουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας αναφέρει:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε
την απόκτηση του Θέμη Σουλτανίδη, του 18χρονου ταλαντούχου μέσου που ξεχώρισε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, αναδεικνυόμενος πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης!
Με καταγωγή από την Κομοτηνή και ποδοσφαιρικά βήματα στον Κιλκισιακό, ο Θέμης είναι γιος του παλιού άσου Νίκου Σουλτανίδη, γνωστού από την πορεία του σε Πανθρακικό και Καβάλα. Παράλληλα με την ποδοσφαιρική του εξέλιξη, είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Ο Σουλτανίδης έρχεται στην ομάδα μας με στόχο να ενισχύσει ουσιαστικά την προσπάθεια μας στο νέο, ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη. Με την ενέργεια, την τεχνική και το ένστικτο του σκόρερ, αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό “όπλο” στη μεσαία γραμμή.

Share it