Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μετά τον Πανθρακικό στο πλευρό Μπαχαρίδη και στην Αλεξανδρούπολη ο Γιώτης Ξενοδοχίδης!

Έναν πολύ καλό φίλο του προπονητή της ομάδας Νίκου Μπαχαρίδη και πολύ έμπειρου παράγοντα προσθέτει στο δυναμικό της η Αλεξανδρούπολη FC ενόψει της επιστροφής της στην Γ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην Αντιπρόεδρος του Πανθρακικού, Γιώτης Ξενοδοχίδης αναλαμβάνει το πόστο του Team Manager των Εβριτών, με τον ίδιο σε συνεργασία με τους Μαλακόπουλο, Τσιριγώτη και Μπαχαρίδη τρέχουν τον σχεδιασμό της Αλεξανδρούπολης που θέλει να έχει πρωταγωνιστική παρουσία

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης FC αναφέρει:

Νέος Team Manager ο Γιώτης Ξενοδοχίδης!

Ένας διοικητικός παράγοντας που έγραψε τη δικη του ιστορία στην πορεία του Πανθρακικού μετακομίζει στην ομάδα μας και αναλαμβάνει τη θέση του team manager.

Η εμπειρία του κ.Ξενοδοχίδη στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι τεράστια και μαζί με τους κυρίους Σωτήρη Μαλακόπουλο και Ραφαήλ Τσιριγώτη είναι αυτοί που θα οργανώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας.

Ήδη ο κ.Ξενοδοχίδης σε συνεργασία με το team της ομάδας υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς ώστε η Αλεξανδρούπολη FC να παρουσιαστεί έτοιμη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Share it