Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις για τον Εθνικό στο Πανελλήνιο της Κορινθίας!

Σαν όνειρο θα έλεγε κανείς ότι μοιάζουν οι φετινές επιτυχίες των ομάδων του Εθνικού τόσο στις Νέες Γυναίκες όσο και στις Νέους Άνδρες. Στο μακρινό Δερβένι Κορινθίας όπου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών & Νέων Γυναικών ο Εθνικός κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στις Γυναίκες και το χάλκινο μετάλλιο στους Άνδρες!

Αρχικά στην κατηγορία των κοριτσιών με την Ελισάβετ Χατζηκύρκα, την Κατερίνα Αλεξούδη και την Αγγελική Ευμορφιάδη ήρθε μία φοβερή επιτυχία καθώς η δεύτερη θέση που κατακτήθηκε από τις αθλήτριες της ομάδας φάνταζε κάτι απίστευτα δύσκολο καθώς χρειάστηκε να γίνει μία μεγάλη υπέρβαση στον ημιτελικό απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ. Στον τελικό απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα του Ολυμπιακού και χωρίς την Ελισάβετ Χατζηκύρκα που υπέστη ένα τραυματισμό ηττήθηκε η ομάδα μας και έμεινε στην δεύτερη θέση.

Στην κατηγορία των Νέων Ανδρών οι Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Γιάννης Αναστασιάδης, Κωσταντίνος Φραγκάκης και Αντώνης Τάσιος έκαναν μία μεγάλη έκπληξη στον κρίσιμο αγώνα για την είσοδο στην τετράδα νικώντας την ομάδα της Αθηνάς Μαγκουφάνας με τον Γιάννη Αναστασιάδη να φέρνει μία τεράστια νίκη κόντρα στον περσινό πρωταθλητή εφήβων Στάθη Μανωλόπουλο. Στον ημιτελικό ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τους φετινούς πρωταθλητές εφήβων του Ίφιτου Πάτρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής Γιάννης Πιστόλας ο οποίος αγωνίζεται με υποσχετική μεταγραφή στην ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος!

Ακόμη, πέρα από τις πολυάριθμες νίκες της στο ομαδικό γυναικών, η Ελισάβετ Χατζηκυρκα κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα μετάλλιο στη μεγάλη συλλογή της. Ένα χάλκινο μετάλλιο λοιπόν στο διπλό Νέων Γυναικών με συμπαίκτρια την Σωτηρία Νικολαιδου ήταν το κερασάκι στην τούρτα δείχνοντας για μια ακόμη φορά την κλάση της και το επίπεδο της! Λίγο έλειψε μάλιστα να κατακτήσει και ακόμη ένα μετάλλιο στο ατομικό αφού αποκλείστηκε οριακά με σκορ 3 – 2. Πολλά συγχαρητήρια στην δική μας Έλι!

Στην τεχνική καθοδήγηση των ομάδων ήταν ο Άγγελος Τσίμας προσφέροντας το 100% των δυνάμεων του.

Share it