Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μεγαλώνει με Τσανακτσόγλου η Θρακιώτικη…παροικία του Κεραυνού Πέρνης! Έφτασε τις 7 μεταγραφές ο Κεραυνός

Στην ολοκλήρωση ακόμη τριών μεταγραφών προχώρησε ο Κεραυνός Πέρνης, με την ποιο ηχηρή αναμφίβολα να είναι αυτή του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Τόλη Τσανακτσόγλου.

Ο ταλαντούχος πλάγιος επιθετικός παραμένει στην Καβάλα,και μετά την φανέλα των Νέστου Χρυσούπολης και Εθνικού Νέας Καρυάς τη νέα σαιζόν θα φορά την φανέλα του Κεραυνού ενισχύοντας την ομάδα του Γιάννη Μαλαματά ενόψει της πρώτης παρουσίας της στην Γ’ Εθνική.

Πέρα απο τον Τσανακτσόγλου που έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Μαγικού, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Ζάκυνθος και Λεβάντε Ζακύνθου, η ομάδα της Πέρνης απέκτησε και τους νεαρούς Λούλη και Μαβινόπουλος.  Ο πρώτος όπως αναφέρει ο Τάσος Πατσίδης στην proininews έπαιζε στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου και ο δεύτερος προέρχεται από την εφηβική ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης.

Με αυτές τις κινήσεις η ομάδα της Πέρνης φτάνει τις 7 μεταγραφές, καθώς ήδη έχουν αποκτηθεί οι Λεγάτος, Λάσπατζης, Χαριτίδης και Γκεργκίεφ. Ενώ να σημειώσουμε πως οι ξανθιώτες Τσανακτσόγλου και Χαριτίδης έρχονται να μεγαλώσουν την ξανθιώτικη παροικία  της ομάδας μαζί με τους Κριεζή, Γιουργούση, Μπουλγκούρα και Σουκρήογλου.

Share it