Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μία νίκη μακριά από το Final 4 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Εθνικός! (photos)

Το 1-0 στους αγώνες με τον Ορφέα Νέου Σκοπού για τα play off της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έκανε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικρατώντας εντός έδρας 66-47.

Στο παιχνίδι η ομάδα του Έβρου εμφάνισε δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της ήταν αρκετά νευρικοί με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ μέχρι και με 13 πόντους. Η κουβέντα στα αποδυτήρια κατά το διάλειμμα του ημιχρόνου και οι οδηγίες του κόουτς Τελούδη άλλαξαν τελείως την κατάσταση στο β’ μέρος.

Το όμορφο μπάσκετ, οι ορθολογικές επιλογές στην επίθεση και η μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα έφεραν ένα σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα για τον Εθνικό. Χαρακτηριστικό των παραπάνω το γεγονός ότι ο Ορφέας πέτυχε μόλις 11 πόντους σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 10 Απριλίου στην έδρα του Ορφέα όπου η Θρακιώτες θα επιδιώξουν τη νίκη έτσι ώστε να προκριθούν στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ήττας του Εθνικού η σειρά θα έρθει και πάλι στην Αλεξανδρούπολη.

Σημαντική μνεία θα πρέπει να γίνει για τον κόσμο του Εθνικού, αλλά και για τα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου που στήριξαν τους παίκτες με την φωνή και το χειροκρότημα τους.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 23-36, 48-43, 66-47.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τελούδης): KITΣOΠOYΛOΣ 3, ΣITAPIΔHΣ 13(3), ΘEOΛOΓIΔHΣ 3(1), ΣIΣIOY, ΠAΠAΔOYΔHΣ 21(1), TΣAΓIAΣ 1, ΘEOXAPIΔHΣ, ΠAΣΣIAΣ 17(4), KANAKHΣ 4, ΓEPOKΩΣTAΣ 2, ΠAΠAΛAMΠIΔHΣ, ΦΩTIAΔHΣ 2.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it