Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μέσω Κατερίνης ήρθε η 10η μεταγραφή για τον Άρη Πετεινού που απέκτησε Σιδηρόπουλο!

Την ολοκλήρωση της 10ης μεταγραφής του γνωστοποίησε ο Άρης Πετεινού που απέκτησε από τον ΓΑΣ Σβορώνου τον 19χρονο Κατερινιώτη μέσο, Σάββα Σιδηρόπουλο

Έτσι μετά τους Νίκο Μελισσόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Θωμά Τσέκο, Γιάννη Αλαγκιοζίδη, Γιώργο Τσάκαλο, Ντίνο Τουργαίδη, Στράτο Αμανατίδη, Γιάννη Στριγκώνη, Γιάννη Καλαϊτζόπουλο ο Σάββας Σιδηρόπουλος γίνεται και επίσημα η 10η μεταγραφή του Άρη Πετεινού που αναμένεται να ολοκληρώσει ακόμα 2-3 κινήσεις καθώς θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο ρόστερ.

Με τους “κιτρινόμαυρους” το απόγευμα του Σαββάτου(2/9, 18:00) να αντιμετωπίζουν σε φιλικό αγώνα τον Μακεδονικό Αγιάσματος στο γήπεδο του Πετεινού

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αναφέρει

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Κατερινιώτη μέσου Σάββα Σιδηρόπουλου.

Γεννημένος στις 25/3/2004, αποτέλεσε ποδοσφαιρικό τέκνο της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2021-2022. Παράλληλα υπήρξε και στελέχος των μικτών ομάδων της Πιερίας.

Ως αποτέλεσμα της καλής του παρουσίας ήρθε η μετακίνηση του την σεζόν 2022-2023 στον ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ με τον οποίον απέκτησε εμπειρίες Γ Εθνικής παίζοντας σε πολλά παιχνίδια ως βασικός.

0 19χρονος αθλητής προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στην επίτευξη των στόχων μας.

Share it