Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

«Λύγισε» στο δεύτερο ημίχρονο στην Δράμα η Αλεξανδρούπολη

Την ήττα με 3-0 από την Δόξα γνώρισε στην Δράμα η Αλεξανδρούπολη FC στο πλαίσιο της 27ης εμβόλιμης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Άκαρπο από γκολ ήταν το πρώτο ημίχρονο, αλλά με σημαντικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Η Δόξα είχε δοκάρι με τον Κόντο στο 14′ και η Αλεξανδρούπολη έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 22′ με τον Παπάζογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ στο 47′ από το Σαμπανίδη έλυσε τα πόδια των «μαυραετών» που πέτυχαν το 2-0 στο 84′ με τον Χρήστο Ιορδανίδη και ένα τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με το Στέλιο Μπλιό.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην πρόεδρου της Δόξας Σάκη Ορφανίδη που έφυγε από την ζωή. Ενός παράγοντα που πρόσφερε πολλά στον σύλλογο της Δράμας.

Διαιτητές: Ασβεστόπουλος-ΕΠΣ Κιλκίς, Μαυρογιώργης, Τσικλητάρη-ΕΠΣ Πιερίας.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Ηλιάδης, Φραγκούλης, Στάικος (46′ Θεοδοσιάδης), Παπαϊωάννου, Οικονομίδης, Πιτσόλης, Κυριακίδης Σαβ.(46′ Ιωσηφίδης), Μπλιός, Κόντος (67′ Ανθουλάκης), Σαμπανίδης (75′ Κυριακίδης Δημ.), Χατζηδημητρίου (67′ Ιορδανίδης Χρ.).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Πασχάλης Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουδιγένης, Τζατζάνας, Σωτηράκης, Τσιεγκλίδης, Μουρατίδης, Παπάζογλου, Τοπάλι, Ράλλης, Πατσιώρας Κ., Κυριζάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ασβεστόπουλος (Κιλκίς)/ Μαυρογιώργης (Πιερίας)- Τσικλητάρη (Πιερίας)

Share it