Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης: Προημιτελικά φωτιά με τις 8 κορυφαίες ομάδες

Στην Προημιτελική φάση έφτασε αισίως το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης για τη τρέχουσα σεζόν, με τις 8 εναπομείνασσες ομάδες να δηλώνουν έτοιμες για την διεκδίκηση του τροπαίου.

Πανθρακικός, Πόντος Θρυλορίου, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Γρατινής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Αναγέννηση Παγουρίων, Ορφέας Στρύμης και Δύναμη Αμαράντων θα προσπαθήσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και να σηκώσουν την κούπα που θα τους δώσει αυτόματα το δικαίωμα να αγωνιστούν και στο Κύπελλο Ελλάδας της επόμενης χρονιάς.

Η σειρά με την οποία αναφέρθηκαν οι ομάδες παραπάνω, μόνο τυχαία δεν είναι. Αντιθέτως, είναι αυτή τη στιγμή, κατά βαθμολογική σειρά, οι κορυφαίες ομάδες της Ροδόπης, γεγονός που προμηνύει τις ματσάρες που θα ακολουθήσουν.

Το Κύπελλο της κάθε Ένωσης ή Ομοσπονδίας, κρύβει πάντα εκπλήξεις και προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Το φίλαθλο κοινό της Ροδόπης αναμένεται να γίνει μάρτυρας των παραπάνω το προσεχές διάστημα, αρχής γενομένης με την κλήρωση των Προημιτελικών που θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την διοργανώτρια αρχή, μέχρι βεβαίως και τον μεγάλο Τελικό του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Share it