Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κύπελλο Ελλάδας: Τα αποτελέσματα της τρίτης φάσης, οι ομάδες που συνεχίζουν και αυτές που μπαίνουν στην τέταρτη φάση!

Με 29 γκολ να σημειώνονται σε κανονική διάρκεια και παράταση διεξήχθη η Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας(μένει μια εκκρεμότητα) οπού αμφότερες οι ομάδες της Θράκης παρότι κατέβαλαν τρομερή προσπάθεια δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας ο Πανθρακικός από τον Πανιώνιο και στα πέναλτι από την Ζάκυνθο ο Άρης Αβάτου.

Στα παιχνίδια της Γ’ φάσης τρία κρίθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, δύο στην παράταση ενώ στην κανονική διάρκεια κρίθηκαν τα υπόλοιπα 8 ματς. Στην επόμενη φάση συνεχίζουν 9 ομάδες της Super League 2 και 4 από την Γ’ Εθνική, με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να κάνει την μεγαλύτερη έκπληξη αποκλείοντας τη Νίκη Βόλου. Πλέον αυτές οι 13 συν ο νικητής από το ματς της Καβάλας θα μπουν στην κληρωτίδα της Τρίτης(17/9) στην οποία εισέρχονται και δέκα ομάδες της Super League 1

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει για την κλήρωση: “Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στην οποία θα συμμετάσχουν οι νικητές της 3ης φάσης και 10 ομάδες της Super League 1.”

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και οι ομάδες που εισέρχονται στην τέταρτη:

Κηφισιά – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-0

Καμπανιακός – Ηλιούπολη 1-0 παρ. (0-0 κ.α.)

Μακεδονικός – ΑΕΛ 1-3 πεν. (0-0)

Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-2

Θύελλα Καμαρίου – Διαγόρας Ρόδου 0-2

Παναχαϊκή – Καλαμάτα 1-0 παρ. (0-0 κ.α.)

Εθνικός – Μανδραϊκός 2-1

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Νίκη Βόλου 2-1

ΑΕ Ερμιονίδας – ΠΑΣ Γιάννινα 0-7

Τρίκαλα – Παναργειακός 1-3

Αιγάλεω – Ηρακλής 4-3 πεν. (1-1 παρ.)

Άρης Αβάτου – Ζάκυνθος 1-4 πεν. (1-1 παρ.)

Νέα Ιωνία – Αναγέννηση Άρτας 1-0

*Εκκρεμεί η τύχη του αγώνα της δεύτερης φάσης, Αιγέας Πλωμαρίου – Απόλλων Ευπαλίου. Ο νικητής θα φιλοξενήσει την Καβάλα για την τρίτη φάση.

Οι ομάδες που μπαίνουν στην τέταρτη φάση: Άρης, Αστέρας Τρίπολης AKTOR, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός

Share it