Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κύπελλο Ελλάδας: Με «Κυριγκόλ» στην 3η φάση η Αλεξανδρούπολη FC!

Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε χθες η Αλεξανδρούπολη FC, επικρατώντας 1-0 για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας του Κεραυνού Αγγελοχωρίου (Θύελλα Σαρακηνών). 

Σκόρερ για τους κυπελλούχους Έβρου ο Γιώργος Κυριζάκης στο 35′ που με το γκολ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στην 2η φάση, με την Αλεξ/πολη όμως να περνάει άνευ αγώνα βάσει κλήρωσης στην 3η!

Η αναμέτρηση θύμιζε περισσότερο φιλικό προετοιμασίας παρά επίσημο παιχνίδι και είναι και φυσιολογικό καθώς καμία από τις ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμη στην παρούσα στιγμή.

Στο 1ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 20′ η ομάδα του Κεραυνού έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έφυγε στην αντεπίθεση και το σουτ έξω από την περιοχή σταμάτησε το κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο  35′ ήρθε το γκολ του Κυριζάκη ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ τσίμπησε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και με άψογο πλασέ, σκόραρε για το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και από 2 κόρνερ λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει κεφαλιά στην μία περίπτωση και στην άλλη αμυντικός της Αλεξανδρούπολης να διώχνει πριν η μπάλα καταλήξει στα σίχτυα. τερματοφύλακας μας και την άλλη να διώχνει αμυντικός πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αλεξανδρούπολη έχει κάνει 2 εβδομάδες λιγότερη προετοιμασία από τον Κεραυνό που θα παίξει στην Γ’ Εθνική φέτος και αυτό το γεγονός κάνει ακόμη πιο σημαντική την πρόκριση.

Σύνθεση Αλεξανδρούπολης (Γιάννης Δορουγιδένης): Παπαδόπουλος Κ., Ακρίβος (77′ Κοκκινίδης), Ράλλης, Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης (70′ Μανδάνης), Γκαβανόζης, Μουρατίδης, Τζελέπης (62′ Σιβούδης), Πατσιώρας Α. (77′ Φραγγουλίδης), Κυριζακής (70′ Καλτσάς).

Share it