Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλη επιτυχία του Απόλλωνα Παραλιμνίου που κέρδισε στην Κρήτη και έγραψε ιστορία!

Μεγάλες στιγμές ζει ο Απόλλωνας Παραλιμνίου που επικράτησε στην παράταση με 2-1 του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά γράφοντας ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ομάδα Γ’ Εθνικής που φτάνει στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί οπού θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς την Λαμία

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κοσμά Γκέκα ο Γιώργος Γεωργιάδης που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ ο Άγιος Νικόλαος είχε ισοφαρίσει ο Μηνάς μετά απο ασίστ του ξανθιώτη επιθετικού Αλέξανδρου Μελισσόπουλου.

Ο Απόλλων πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Μόλις στο 2′ ο Γεωργιάδης με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαγκόζη. Ο Άγιος Νικόλαος έφερε το ματς στα ίσια στο 30ο λεπτό. Οι γηπεδούχου αναπτύχθηκαν πολύ όμορφα, ο Μελισσόπουλος έστρωσε στον Μηνά και αυτός με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί ο ο Απόλλων Παραλιμνίου βρήκε και το δεύτερο γκολ που του έδωσε την πρόκριση και πάλι με τον Γεωργιάδη. Στο 109′ της αναμέτρησης έκλεψε τη μπάλα, πέρασε τον αντίπαλο του και με ωραία προσωπική ενέργεια και πλασέ πάνω από τον Γιαγκόζη έγραψε το 2-1. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου προσπάθησε στα λίγα λεπτά που έμεναν μέχρι το τέλος να ισοφαρίσει ξανά αλλά δεν τα κατάφερε και η ομάδα από τις Σέρρες πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Άγιος Νικόλαος(Γ. Κούτσης): Γιαγκόζης, Γωνιωτάκης(63′ Δολοπσάκης), Κίτος, Τσανάι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Χίσι, Μελισσόπουλος, Μηνάς (105′ Μαρκάκης), Νοκάι(63′ Πλούσης), Σέχου.

Απόλλων Παραλιμνίου(Ν. Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Γ. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Ελέζι (117′ Γάκης), Καρυοφύλλης(77′ Πέτρου), Κιουτσεκτσίδης(102′ Παπαδόπουλος), Τζαμπέγια(113′ Καρατλίδης), Τζελίδης, Γεωργιάδης(113′ Ζιάκας), Γκέκας.

Share it