Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

“Κόλπο γκρόσο” με την απόκτηση Θόδωρου Τορομανίδη που μετά από 12χρόνια φορά ξανά την φανέλα του ΑΟΞ!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟΞ που έπεισε τον Θεόδωρο Τορομανίδη ώστε μετά από 12 χρόνια να φορέσει ξανά την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος!

Ήταν 12 Σεπτεμβρίου του 2012 όταν ο “Τορο” αγωνίστηκε για δύο λεπτά κόντρα στον Πανιώνιο κάνοντας επαγγελματικό ντεμπούτο με την φανέλα του ΑΟΞ. Έκτοτε και μετά από εξαιρετικές σεζόν με την φανέλα των Έβρου Σουφλίου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δύο θητείες στον Ορφέα με τον οποίο αναδείχτηκε και πρωταθλητής Γ’ Εθνικής, τον Πόρο και πέρσι το Νέστο Χρυσούπολης  ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να φορέσει ξανά την φανέλα του ΑΟΞ αποτελώντας μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού.

Μάλιστα έρχεται σε έναν ονειρικό μήνα για τον “Τορο” καθώς 11 μέρες πριν είχε την ευτυχία να γεννηθεί η πρωτότοκη κορούλα του(θυμηθείτε ΕΔΩ) και πριν κλείσει ο μήνας ο Θεόδωρος Τορομανίδης έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΟΞ για επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες!

Ενώ θυμίζουμε πως η ομάδα έχει αποκτήσει ακόμα τους Βασίλη Δόντσο(θυμηθείτε ΕΔΩ)Παναγιώτη Αγγελίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ)Παναγιώτη Καρατζά(θυμηθείτε ΕΔΩ), Ιορδάνη Κιολέιδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), Οδυσσέα Γεωργιάδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), Γιώργο Τολμίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), τα αδέρφια Φώτη και Ζαχαρία Τζεβελέκη(θυμηθείτε ΕΔΩ) και τον Παντελή Τσαπατώλη(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θεοδώρου Τορομανίδη. Επανέρχεται στην ομάδα με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο δώδεκα χρόνια μετά. Καλώς όρισες Θόδωρε!

Share it