Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κυρίαρχος στο ντέρμπι με Ορέστη και 2 στα 2 ο Ιπποκράτης! (+photos)

Με 2-0 του Ορέστη Ορεστιάδας στην Δραγάνα επικράτησε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Ο Ιπποκράτης ήταν ο κυρίαρχος του ματς και δεν επέτρεψε στον Ορέστη σχεδόν σε καμία στιγμή να γίνει απειλητικός. Οι «γιατροί» ήταν εκείνοι που πατούσαν από την αρχή καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να παίζεται περισσότερο στο μισό που αμυνόταν ο Ορέστης. Οι κλασσικές ευκαιρίες ωστόσο ήταν ελάχιστες.

Η πρώτη φορά που απείλησαν οι γηπεδούχοι ήταν στο 10′, όταν μετά από σουτ του Ευθυμιάδη, ο Δουλούδης απέκρουσε ασταθώς και ο Τζελέπης από κοντά έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να βρει δίχτυα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 20′, μια απόφαση του διαιτητή Στρατούδη να μην υποδείξει πέναλτι σε πτώση του Καλτσά, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον πάγκο του Ιπποκράτη, ενώ βγήκε και κίτρινη κάρτα για τις διαμαρτυρίες. Στο 45′, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου θα έρθει το 1-0. Η ομάδα του Ιπποκράτη θα κλέψει τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, ο Βαρσαμίδης θα βρει τον Ευθυμιάδη και αυτός με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή θα βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, στο 46′, ο Βλάχος με πλασέ θα προσπαθήσει να νικήσει τον Γιαννόπουλο αλλά αυτός θα αποκρούσει. Στο 59′ θα έρθει και το δεύτερο τέρμα του Ιπποκράτη. Μετά από κόρνερ του αρχηγού Στάμου, ο Γκουντενούδης με πλασέ θα κάνει το 2-0. Στο 85′ λίγο έλειψε να γίνει και το 3-0, όταν ο Αγγελακάκης θα βρεθεί τετ α τετ με τον Δουλούδη. Το πρώτο σουτ όμως αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα, το δεύτερο σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια ο Αγγελακάκης ήταν σε θέση οφσάιντ. Το ματς θα ολοκληρωθεί με το σουτ του Ντουμανάκη να φεύγει λίγο άουτ.

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης (Γιάννης Αναστασιάδης): Γιαννόπουλος, Ευαγγελίδης (83′ Ακριβός), Ράλλης, Γκουντενούδης, Καρασερίδης, Μαμρικισβίλι, Μουρατίδης, Ευθυμιάδης (80′ Σίσκος), Καλτσάς (67′ Σιμτσάκης), Βαρσαμίδης (83′ Αγγελακάκης), Τζελέπης (67′ Αντωνιάδης).

Ορέστης Ορεστιάδας (Παναγιώτης Μυλωνάς): Δουλούδης, Καραγιάννης, Κιόσης, Θεμελής, Κοτζά, Καπουλούς (60′ Πετρόπουλος), Παπαγιαννίδης, Ανδρεάδης (72′ Ντουμανάκης), Βλάχος, Σταματόπουλος, (72′ Σιγρέκης), Μπακογιάννης.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Share it