Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κυρίαρχος ο Άρης Αβάτου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Νέστου Χρυσούπολης!(+pics)

Με 2-0 επικράτησε ο Άρης Αβάτου του Νέστου Χρυσούπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έφτασε τους 6 βαθμούς(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Οι κιτρινόμαυροι κυριάρχησαν από την αρχή του αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα από αρκετά νωρίς στο ματς. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή ήταν καλύτεροι και στις τρεις γραμμές του γηπέδου και όχι μόνο παρουσίασαν αρκετές καλές στιγμές μεσοεπιθετικά στο παιχνίδι, αλλά λειτούργησαν πολύ καλά και ανασταλτικά, κρατώντας τον Νέστο μακριά από τα καρέ τους.

Το γρήγορο προβάδισμα του Αβάτου έγινε ακόμα μεγαλύτερο πριν την ανάπαυλα, με τον Μενίκου να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη στο 40′ και να αφήνει τη Χρυσούπολη με 10 παίκτες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος να πέσει αισθητά και τον Άρη να διαχειρίζεται και να διατηρεί εύκολα μέχρι τέλους μια σημαντική νίκη.

Μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα ο Κοντογιαννίδης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πανταζή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουξιός, με τον Παπαδόπουλο αρχικά να αποκρούει, αλλά την μπάλα στην επαναφορά να καταλήγει και πάλι στον φορ του Άρη Αβάτου, που με δεύτερη προσπάθεια δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Στο 28′ σε μια περίεργη φάση ο Λεωντσάκος με μια σέντρα σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 2-0, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να διαμαρτύρονται για οφσάιντ εις βάρος του Κοντογιαννίδη, ο οποίος όπως υποστηρίζουν, όντας εκτεθειμένος, επηρέασε τον γκολκίπερ. Κάτι που πάντως μετά απο συνεννόηση του διαιτητή με τον βοηθό ξεκαθαρίστηκε και έδειξαν σέντρα

Στο 51′ οι κόντρες ευνόησαν τον Κοντογιαννίδη, όμως το σουτ του μεσοεπιθετικού του Αβάτου από πλεονεκτική θέση, έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 86′ οι αμυντικοί του Νέστου απομάκρυναν την ύστατη στιγμή πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Λεωντσάκου, ενώ στο 90′ το σουτ του Αναστασιάδη υπό καλές προϋποθέσεις δεν βρήκε στόχο.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Μετά το 2/2 εντός έδρας ο Άρης Αβάτου στρέφει την προσοχή του στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς που ακολουθούν με Μέγα Αλέξανδρο στο Ορφάνι και Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ενώ ο Νέστος την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί στο Αγίασμα την Δόξα Δράμας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφαλάς που είχε για βοηθούς τους Βακουφτσή και Αναστασίου, από την ΕΠΣ Σερρών.

Άρης Αβάτου (Κώστας Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Χασάν Ογλού Σιμάρ, Ψεμματάς (62′ Τσάπαρης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (82′ Παπαχρήστου), Αναστασιάδης, Μουξιός (21′ Αγροκώστας Δ.), Κοντογιαννίδης (82′ Αναγνωστόπουλος), Γκαρνέτας (82′ Θεοδωρόπουλος).

Νέστος Χρυσούπολης (Κώστας Βασιλακάκης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (77′ Μανίσογλου), Κόλουμπιτς, Τσαταλμπασίδης, Πανταζής, Μυφτάρι, Σκαθαρούδης (64′ Βρεττός), Τσάκωνας (70′ Λίτσιος), Μπλέτσας, Μενίκου, Γιάνκοβιτς.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it