Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κυπελλούχος Ελλάδας με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Αραμπατζής!

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος στο χάντμπολ για τρίτη φορά στην ιστορία του κερδίζοντας με τον Πανελλήνιο μπροστά στους «εκστασιασμένους» οπαδούς του με σκορ 25-23.

Η ομάδα του Εβρίτη εξτρέμ Βαγγέλη Αραμπατζή ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας προβάδισμα 3-0, με τον Πανελλήνιο να χρειάζεται ένα δεκάλεπτο για να βρει ρυθμό στον αγώνα. Έκτοτε, «μάζεψε» τη διαφορά στο σκορ, ισοφαρίζοντας για πρώτη φορά στο 23′ με τον Κρητικό σε 11-11 και ξανά με τον Μούγιτς στο 27′ σε 12-12.
Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανελλήνιος εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να το πιστεύει περισσότερο και να έχει ισχυρό πλεονέκτημα λόγω της εκπληκτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι φίλαθλοι που είχαν κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο.  Ο Πανελλήνιος πέρασε μπροστά με 12-13 στο 31′ και πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο 35′, 12-14.

Τα πολύτιμα γκολ των δύο εξτρέμ, Αραμπατζή και Νικολαΐδη έδωσαν λύσεις σε κομβικά σημεία και ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε προβλήματα στην άμυνα. Ο Δικέφαλος ισοφάρισε σε 16-16 στο 38′. Ο Βεσελίνοβιτς στο 40′ έδωσε το προβάδισμα 16-17 με το ματς να παραμένει ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ ξέφυγε και πάλι με δύο τρία λεπτά αργότερα με τον κόσμο να πανηγυρίζει έξαλλα στις εξέδρες. Ο Κοκώνης στο 47′ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Έκτοτε ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη.

 

Share it