Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κυπελλούχοι Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό οι Ιωαννίδης και Λοντίγκιν!

Μετά το πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική και το κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, στην τελευταία φάση του αγώνα κρίθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χάρη σε γκολ του Βαγιαννίδη στο 90+7 μετά από ασίστ του Χουάνκαρ, φάση που ξεκίνησε έπειτα από πανέμορφη ενέργεια του Μπερνάρ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Άρη και αναδείχθηκε κυπελλούχος.

Κυπελλούχος με τον Παναθηναϊκό αναδείχθηκε και ο Κομοτηναίος στην καταγωγή Φώτης Ιωαννίδης που ως αρχηγός σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό του Βόλου, μαζί με τους Πέρεθ και Σένκεφελντ. Την κατάκτηση του κυπέλλου πανηγύρισε και ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν που έπαιξε βασικός στον τελικό του Πανθεσσαλικού έχοντας μάλιστα και μία σημαντική επέμβαση σε ευκαιρία του Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Μετάλλιο κυπελλούχου και για τον άλλοτε παίκτη της Ξάνθης και νυν Τεχνικό Διευθυντή των «πρασίνων» Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αυτό ήταν το 20ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του Παναθηναϊκό ο οποίος έτσι παίρνει το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο Άρης μένει εκτός Ευρώπης.

Share it