Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Ιπποκράτη για το μέλλον του σωματείου!

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρισιμότερη Τακτική Γενική Συνέλευση στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Σε αυτήν θα κριθεί το μέλλον του συλλόγου καθώς το νυν Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να παραιτηθεί και αν δεν κατατεθεί ψηφοδέλτιο με τουλάχιστον 9 υποψήφιους, το απερχόμενο Δ.Σ θα προχωρήσει στην οριστική και αμετάκλητη λήξη της λειτουργίας του Σωματείου.

Η σχετική ανακοίνωση του Ιπποκράτη:

Με απόφαση του το Δ.Σ του Α.Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ στις 29/5 καλεί όλα τα μέλη του στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ την ερχόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 12/6/2024 στις 19:00 με τα εξής θεματα:

1.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
2.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΥΝ Δ.Σ
3.ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
4.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ

Αν δεν υπάρξει απαρτία με τα 2/3 των μελών ,η 2η Γ.Σ προγραμματίζεται για τις 20:μμ την ίδια ημερα και αν και τότε δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ θα αποφασίσει με τα παρόντα μέλη την δυνατότητα εκλογικής διαδικασίας όπως προβλέπεται από το Νόμο και εκ του καταστατικού μας.

Να σημειώσουμε πως εφ’ όσον δεν κατατεθεί ψηφοδέλτιο με τουλάχιστον 9 υποψήφιους, το απερχόμενο Δ.Σ θα προχωρήσει στην οριστική και αμετάκλητη λήξη της λειτουργίας του Σωματείου ενημερώνοντας κάθε νόμιμο και προβλεπόμενο εκ του νόμου φορέα, Πρωτοδικείο, Δ.Ο.Υ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΗΜΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ κ.λ.π

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Share it