Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κρίμα κι άδικο για την Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης – «Πληγώθηκε» στην τελευταία φάση του τελικού!

Την 2η θέση στην Ελλάδα κατέκτησε η Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης καθώς ηττήθηκε με 2-1 στον τελικό της Λαμίας από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Οι ποδοσφαιριστές του Αποστόλου Κουτρουλού ήταν εξαιρετικοί σε όλο το παιχνίδι, ισοφάρισαν άμεσα το προβάδισμα των νησιωτών στο β’ μέρος, είχαν τρομερές ευκαιρίες για να περάσουν και μπροστά στο σκορ, αλλά δέχτηκαν αυτογκόλ στο 90+5 μετά από κόρνερ με τα Δωδεκάνησα να παίρνουν το ματς πανηγυρίζοντας το πρώτο πρωτάθλημα μικτών ομάδων Κ16 στην ιστορία τούς

Η Ξάνθη που διαμαρτύρεται για αποφάσεις του διαιτητή στα τελευταία λεπτά ειδικά για την εκτέλεση κόρνερ από την οποία κρίθηκε το ματς αλλά και κάποιες υποδείξεις φάουλ γύρω από την περιοχή, είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπιζάνη. Στο 54′ ο Καγιάς με κεφαλιά έκανε το 1-0, αλλά ο Μπογιατζόπουλος στο 64′ ισοφάρισε για τους Θρακιώτες.

Στο 78′ ο Χριστοδούλου θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την ανατροπή για τους Ξανθιώτες, ενώ ούτε ο Αποστολίδης στο 87′ θα μπορέσει να σκοράρει, σε μια φάση που οι ξανθιώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Στο 89′ ο Κουρτίδης θα κρατήσει το 1-1 σε τετ α τετ των.  Στο 90+5  και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δροσόπουλος, που έδωσε την ασίστ ο στο γκολ της ισοφάρισης, στην προσπάθεια του να απομακρύνει θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και αμέσως μετά ο διαιτητής θα σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά της Ξάνθης για την προσπάθεια και για την μάχη που έδωσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου (Γιώργος Τριχιάς) : Ποβάζνι, Καρασάββας (46’ Καματερός), Χύσα Κ., Καγιά, Καρνέζος, Πούπα, Σταφυλλαράκης (84′ Καμπούρης), Λουϊζάκης, Χύσα Μ. (82’ Παπαμανώλης), Παπαχαράλαμπους (61’ Ψαρρής), Κρητικός (61’ Λελέκης)

Ε.Π.Σ. Ξάνθης (Απόστολος Κουτρουλός):  Κουρτίδης, Καρβουνίδης (60’ Τονικίδης), Μπαλάσης, Κερεμιτσής (60’ Αλεξιάδης), Δρόσος, Μπιζάνης (60’ Δροσόπουλος), Μπογιατζόπουλος , Φάκκας, Καπζά Εγκέ (46’ Αποστολίδης), Αβραμίδης (80’ Κωνσταντινίδης), Χριστοδούλου

 

Share it