Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κρέμασαν τα παπούτσια τους όμως παραμένουν δίπλα στον ΓΑΣ οι Κουτσοβασίλης και Χαλήλ

Μπορεί η αγωνιστική μπασκετική τους πορεία να έφτασε στο τέλος της, όμως η αγάπη τους για τον ΓΑΣ δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ.

Ο λόγος για δύο μεγάλους και σημαντικούς για την ιστορία της ομάδας της Κομοτηνής αθλητές, τον Γιώργο Κουτσοβασίλη και τον Καδήρ Χαλήλ, οι οποίοι μετά το φινάλε της περσινής σεζόν, αποφάσισαν πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κρεμάσουν τα παπούτσια τους και να πουν αντίο στα παρκέ.

Ωστόσο για αμφότερους μοιάζει δύσκολο να μην συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα που υπηρέτησαν επίσειρά ετών. Από τη μια ο Γιώργος Κουτσοβασίλης, συνεχίζει να προσφέρει στους κυανέρυθρους από το πόστο του βοηθού προπονητή, όντας ένας πολύτιμος συνεργάτης του κόουτς Νεοκλή Λεμονίδη.

Ενώ από την άλλη ο Καδήρ Χαλήλ, που αγωνίστηκε για 25 ολόκληρα χρόνια με τη φανέλα του ΓΑΣ, από το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μέχρι και τη Β’ Εθνική, ήταν παρών στα πρώτα παιχνίδια για τη νέα σεζόν για Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των πρώην συμπαικτών του από την κερκίδα.

Photo Credits: Lega TV – Κώστας Αβραμίδης

Share it