Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κορυφαίος Έλληνας στο Σπάρταθλον ο Καβαλιώτης Νίκος Σιδερίδης! Ο Θρακιώτης που τερμάτισε…

Ο Καβαλιώτης Νίκος Σιδερίδης είναι ο κορυφαίος Έλληνας του φετινού Σπάρταθλου. Ο υπερμαραθωνοδρόμος από την Καβάλα τερμάτισε το πρωί λίγο μετά τις 9.00 του Σαββάτου μπροστά στο άγαλαμα του Λεωνίδα, στη Σπάρτη, 6ος στη Γενική Κατάταξη. Δύο ώρες νωρίτερα, μετά από 246 χιλιόμετρα δρόμου, από την Ακρόπολη μέχρι τη Σπάρτη, είχε τερματίσει ο νικητής του φημισμένου αγώνα, Πολωνός Αντρέι Ραντζικόφσκι.

Ο Ξανθιώτης Ανδρέας Καμαριανάκης από τους Xanthi Runners αν και πήγε πολύ καλά στην αρχή του αγώνα, τελικά εγκατέλειψε μετά το check point 47.

alex-nikolaidisΥπήρξε πάντως ένας Ξανθιώτης που τερμάτισε τον αγώνα. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη (δεξιά στη φωτο).

Ο 50χρονος δρομέας από το Δαφνώνα Ξάνθης που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, τερμάτισε στη θέση 159 ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετέχοντες με χρόνο 34:56:23 . Αν και δεν είναι γνωστό στην Ξάνθη, ο Νικολαΐδης, υπήρξε επαγγελματίας τερματοφύλακας στην ΑΕΚ πριν από μερικές δεκαετίες, προερχόμενος από το Χέλσιμποργκ της Σουηδίας, όπου έχει ζήσει αρκετά χρόνια.

 

Πηγή: Xanthi2.gr

Share it