Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κορασίδες: Σπουδαία νίκη σε συγκλονιστικό ημιτελικό με Πανσερραϊκό και πρόκριση στον τελικό για Ασπίδα Ξάνθης!

Μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό που έγινε στο κλειστό “Ποταμουδιών” της Καβάλας η ομάδα Κορασίδων της Ασπίδας Ξάνθης κέρδισε με 59-58 τον Πανσερραϊκό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Τα κορίτσια του Νεδίμ Καρά Αχμέτ έκαναν κατάθεση ψυχής σε έναν απίθανο αγώνα, οπού οι ξανθιώτισσες είχαν τα ηνία από την αρχή του αγώνα και έβγαλαν φοβερή αντίδραση στην αντεπίθεση των Σερραίων στο τελευταίο δεκάλεπτο φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη!

Φανταστική εμφάνιση από την Κίρατζη που σημείωσε 26 πόντους ενώ πολύ καθοριστικές ήταν και οι Καρά Αχμέτ, Γκιόκα και Δημητριάδου χωρίς πάντως να υστερήσει καμία παίκτρια καθώς όλες όσες αγωνίστηκαν συνέβαλαν στην μεγάλη νίκη. Από την ομάδα των Σερρών ξεχώρισαν οι Μπουροπούλου, Ευαγγελίδου και Θεοφυλακτίδου που πέτυχαν μαζί 45 από τους 58 πόντους της ομάδας τους.

Πλέον τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας θα περιμένουν τον σημερινό(7/4) έτερο ημιτελικό μεταξύ Αστέρα Καβάλας και Πάνθηρων Καβάλας για να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους στον μεγάλο τελικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατρακάρης – Σωτηρίου

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-15, 27-31(Ημίχρονο), 39-45, 58-59(Τελικό Αποτέλεσμα)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πασχάλης): Επαμεινώνδα 6, Γκαρακλόβα 3, Ατσάλου 4, Μπομπότα, Ευαγγελίδου 12, Κυριακίδου, Δεμίρογλου, Χήρα, Βασιλειάδου Σ., Μπουροπούλου 22, Θεοφυλακτίδου 11, Βασιλειάδου Μ.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρα Αχμέτ Νεδήμ): Καρά Αχμέτ 12(2), Χατζηχουσεϊν 2, Δημητριάδου 8, Ντάκου, Τζαμπάζ, Πετροδημοπούλου 2, Κίρατζη 26, Γκιόκα 9(1), Χάμκο, Κατσικά, Καραπαναγιωτίδου, Χατζηευφραιμίδου

Share it