Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κομοτηνή: Μητέρα με το 9 μηνών μωρό της παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο – Με επιτυχία οι χειρουργικές επεμβάσεις τους

Χειρουργήθηκαν με επιτυχία από ιατρούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής το βρέφος και η μητέρα του που το μεσημέρι της Τρίτης, τραυματίστηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο που έπεσε πάνω τους, όσο κάθονταν σε παγκάκι στην Κομοτηνή.

Ειδικότερα, το χειρουργείο στο μωρό, αφορούσε σε δυο κατάγματα στον μηρό και την κλείδα και στέφθηκε από επιτυχία, ενώ το βρέφος θα συνεχίζει να νοσηλεύεται και να παρακολουθείται για όσο διάστημα κριθεί ιατρικά αναγκαίο.

Σε θάλαμο του Νοσοκομείου Κομοτηνής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου κι η 30χρονη μητέρα του, που επίσης  χειρουργήθηκε με επιτυχία για κάταγμα στο μηριαίο οστό.

Πως συνέβη το ατύχημα

Μητέρα με το εννέα μηνών μωράκι της παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το τρίτο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής στην Κομοτηνή.

Αμέσως εκλήθη ασθενοφόρο, όπου μεταφέρθηκαν μητέρα και βρέφος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Εκεί οι γιατροί κρίνοντας πως η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι σοβαρή αποφάσισαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Από τη σύγκρουση, όταν το ένα εκ των δύο οχημάτων παραβίασε STOP,  φέρεται ότι το ένα όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε σε παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα κάθονταν η μητέρα με το παιδί της.

Πηγή: pameevro.gr

Share it