Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά το Super Cup “Νίκος Ντοσίδης” ο Πανθρακικός!(+pics)

Την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Super Cup “Νίκος Ντοσίδης” πανηγύρισε ο Πανθρακικός που επικράτησε με 6-0 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Οι παίκτες του Γιάννη Αποστολίδη μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 16′ πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρις σε τέρμα του Νάση Στοίνοβιτς. Πριν καλά καλά μπορέσουν να αντιδράσουν οι περσινοί πρωταθλητές ΕΠΣ Θράκης οι “πράσινοι” στο 20′ και μετά από εκτέλεση φάουλ του Πεχλιβανόπουλου ο Μπερμπερίδης στην προσπάθεια του να διώξει άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Στο 26′ ο Ρουμπιές ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Τα δύο γκολ που έμελλε να διαμορφώσουν το τελικό σκορ σημειώθηκαν στο 88′ όταν ο Παυλίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 4-0 και το τελικό 5-0 έκανε με σουτ στο 90′ ο Μανίσογλου.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Θανάσης Λάπατας Αθανάσιος με βοηθούς τους  Κοσμά Παπαδόπουλο και Γιώργο Κελεσίδη ενώ τέρατος ήταν ο Αχιλλέας Μπαλάφας Αχιλλέας. Με την λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Θράκης κ. Γαβριηλίδης Δαμιανός («Μάνος») απένειμε τα μετάλλια και το κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση επανήλθε στο ενεργητικό της ΕΠΣ Θράκης, προς τιμήν του πρώην νεαρού διαιτητή Νίκου Ντοσίδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από αυτή τη ζωή στις 22 Σεπτεμβρίου του 2018, ενώ έδινε τα απαραίτητα διαιτητικά τεστ προετοιμασίας. Γι’ αυτό και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα. Το παιχνίδι φυσικά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν προς ενίσχυση πυρόπληκτης οικογένειας με τέκνο ΑμεΑ από τον Σώστη.

Share it