Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κανονικά στην Γ’ Εθνική και χωρίς να ρισκάρει την βιωσιμότητα της η Ασπίδα Ξάνθης! Οι αποφάσεις της Γ.Σ.

Με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ασπίδας Ξάνθης, οπού έπεσαν σημαντικά ζητήματα για το μέλλον του συλλόγου και την επόμενη ημέρα της στην Γ’ Εθνική.

Το πλέον σημαντικό που αποφασίστηκε στην Γ.Σ. οπού το παρών έδωσαν 35 μέλη, νυν παράγοντες της ομάδας αλλά και επιφανείς φίλοι του συλλόγου που θέλουν να στηρίξουν αλλά και με αρκετούς δικαιολογημένα απόντες, ήταν η ομόφωνη απόφαση η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ξάνθης να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πέρα όμως απο την συμμετοχή αυτή καθ’αυτή ήταν και η υπόσχεση του Προέδρου του συλλόγου Απόστολου Πασλάκη που τόνισε στο σώμα πως δεν θα ρισκάρει σε καμία περίπτωση την βιωσιμότητα του ιστορικού συλλόγου και αρνητικές συνέπειες απο αυτή την συμμετοχή, με άπαντες να τονίζουν πως δεν θα είναι μόνη της η διοίκηση και θα υπάρχει σημαντική βοήθεια σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, και ιδιαίτερα δαπανηρό ειδικά στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε.

Απο εκεί και πέρα τέθηκαν αρκετά ζητήματα τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, όπως το γήπεδο αλλά και κάποιες κινήσεις που αναμένεται να γίνουν. Ενώ η παρούσα διοίκηση άκουσε με ενδιαφέρον πρώην διοικούντες αλλα και επιφανείς φίλους της ομάδας να τονίζουν την πρόθεση τους να συνδράμουν και να αποτελέσουν αρωγοί της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει η διοίκηση για να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο η Ασπίδα.

Παράλληλα αποφασίστηκε η δημιουργία δύο επιτροπών, μια για αγωνιστικά θέματα και μια που θα άπτεται επί των διοικητικών και οικονομικών, οπού θα τρέξουν άμεσα ζητήματα του συλλόγου με όποιες αποφάσεις παρθούν να αναμένεται να κοινοποιηθούν με δελτίο τύπου. Ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να υπάρχουν και προσθήκες στο διοικητικό σχήμα κάτι που ωστόσο δεν αναμένεται άμεσα αλλά όποτε κριθεί αναγκαίο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ραντεβού αρχικά με το αγωνιστικό τμήμα, προπονητή και παίκτες οπού θα κριθεί το αγωνιστικό κομμάτι που “καίει” αυτή την στιγμή έτσι ώστε να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο της επόμενης σαιζόν ενώ απο εκεί και πέρα θα τρέξουν κάποια άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με βελτιώσεις του γηπέδου για να είναι  έτοιμο στην Γ’ Εθνική αλλά και με άλλα ανοικτά ζητήματα που θα δρομολογηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Share it