Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κακή εμφάνιση και ήττα από την διοργανώτρια Ισπανία για την Εθνική μας που θα παίξει για τις θέσεις 5-8!

Σε μια δύσκολη μέρα, με την τραγωδία που βιώνει η χώρα μας, η Εθνική ανδρών ηττήθηκε με 10-6 από την Ισπανία, στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα παίξει πλέον για τις θέσεις 5-8.

Έτσι η Εθνική μας δεν θα καταφέρει να κερδίσει ένα δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο μετά το ασημένιο που κατέκτησε στους Μεσογειακούς αγώνες πριν από κάτι λιγότερο από έναν μήνα, ενώ δεν θα μπορέσει να βελτιώσει και την καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει σε Ευρωπαϊκούς αγώνες και είναι η 4η.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε και πάλι σοβαρό πρόβλημα αποτελεσματικότητας στον παίκτη παραπάνω, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες, ενώ δεν είχε και την καλύτερη δυνατή ανασταλτική λειτουργία. Οι Ισπανοί που είχαν και την στήριξη του κόσμου τους μπήκαν μπροστά στο σκορ από το πρώτο οκτάλεπτο με 2-1, ενώ έφτασαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με 4-3.

Η τρίτη περίοδος ήταν και η καταστροφική για την Εθνική μας, μιας που το 4-3 του ημιχρόνου έγινε 8-3, με τις όποιες ελπίδες για πρόκριση να στερεύουν και το 10-6 να είναι το τελικό σκορ. Να τονίσουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, με το τεχνικό τιμ να φορά μάλιστα και μαύρα περιβραχιόνια και τον κόουτς Θοδωρή Βλάχο να συγκρατεί μετά δυσκολίας τα δάκρυά του.

Πλέον η Εθνική μας θα παίξει για τις θέσεις 5-8 και θα αντιμετωπίσει στον αντίστοιχο ημιτελικό την Ρωσία, την Πέμπτη 26/7 στις 19:15.

Share it