Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Και με την βούλα της… Δικαιοσύνης έγινε δεκτή η αίτηση του ΑΟΞ για την αποκλειστική χρήση του γηπέδου!

Εν αναμονή των σπουδαίων νέων του ανοίγματος του γηπέδου για τους φιλάθλους του συλλόγου(θυμηθείτε ΕΔΩ) όπως είχατε διαβάσει από το Sportsaddict.gr ο Οκτώβρης είναι μήνας σπουδαίων ειδήσεων για τον ΑΟΞ με την πρώτη να είναι γεγονός!

Κι αυτό καθώς όπως ενημερώνει η ομάδα της Ξάνθης εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης η απόφαση για την Δικαστική διαμάχη με τον Ορφέα Ξάνθης με την οποία δικαιώνει τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ, που άλλωστε είναι και ο νόμιμος ιδιοκτήτης του γηπέδου, και πλέον οι “κιτρινόμαυροι” πέρα από τα ματς καλούνται έως την Δευτέρα να αποχωρήσουν οριστικά από το γήπεδο. Έτσι πλέον όλοι οι χώροι του γηπέδου έρχονται στα χέρια του ΑΟΞ ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε όλες τις εργασίες που δρομολογούνται ώστε το “σπίτι” της μεγάλης ομάδας του Νομού να ξανααποκτήσει ζωή και να ομορφύνει σε όλα τα επίπεδα.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου η Διοίκηση της ομάδας θα ενημερώσει για τις εξελίξεις εκτενώς όλα τα μέλη του ΑΟΞ, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Η λιτή ανακοίνωση ενημέρωσης του συλλόγου αναφέρει:

“Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του και τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης με την υπ’ αριθ. 392/10-10-2024 απόφαση του έκανε δεκτή την αίτηση του σωματείου μας δια της οποίας ζητήσαμε την αποβολή του σωματείου του Ορφέα Ξάνθης από το ακίνητο μας, την απόδοση του συνόλου των χώρων του ακινήτου στην κατοχή μας και ως εκ τούτου το σωματείο του Ορφέα οφείλει να αποχωρήσει άμεσα από το γήπεδο μας. Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση προκειμένου να λάβει χώρα μια συνολική ενημέρωση και αποτίμηση προς τα μέλη μας για το ιστορικό των διαλαμβανομένων.
Τα καλύτερα για τον Α.Ο.Ξ. είναι μπροστά μας,
Μετά τιμής το Δ.Σ. του ΑΟΞ”

Share it