Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Και επίσημα ο Κωνσταντίνος Τουργαίδης η 6η μεταγραφή του Άρη Πετεινού!

Την 6η μεταγραφή του επισημοποίησε ο Άρης Πετεινού που ενισχύει ακόμα περισσότερο την μεσαία του γραμμή με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τουργαίδη από την Αναγέννηση Θαλασσιάς, που μετά το Άβατο & Θαλασσιά θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και με την φανέλα του Πετεινού.

Έτσι μετά τους Νίκο Μελισσόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Θωμά Τσέκο, Γιάννη Αλαγκιοζίδη, Γιώργο Τσάκαλο ο Ντίνος Τουργαίδης γίνεται και επίσημα η 6η μεταγραφή του Άρη Πετεινού που ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του(δείτε ΕΔΩ), και είναι στην τελική ευθεία για την επισημοποίηση και των επόμενων κινήσεων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Πετεινού αναφέρει: “Ο Άρης Πετεινού ανακοινώνει την απόκτηση του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Τουργαΐδη. Γεννημένος στις 16/3/1994 ο Ξανθιώτης αμυντικός μέσος προερχόμενος από μια ποδοσφαιρική οικογένεια έρχεται να προσδώσει βάθος στον άξονα σε μια απαιτητική χρονία. Αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αναγέννηση Θαλασσιάς έχοντας και εμπειρία από την παρουσία του στον Άρη Αβάτου στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Επίσης δεν ξεχνάμε πως ήταν στέλεχος της ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ που το 2016 κατέκτησε την πρώτη θέση πανελληνίως στο REGIONS CUP.Ντίνο, καλή επιτυχία, προχωράμε με δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας!”

Από την πλευρά της η Αναγέννηση με δελτίο τύπου ανέφερε: “Ο Α. Σ. Αναγέννηση Θαλασσιας Ξάνθης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τουργαιδη Κωνσταντίνο ,τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο προδοσφαιρικο του σταθμό.”

 

Share it