Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Και δεύτερος παίκτης του Ηρακλή Ζυγού στην Κ17 του ΟΦΗ! Κάνει το μεγάλο βήμα ο Λευτέρης Δρόσος!!!

Μετά τον Σάββα Μπαλάση(θυμηθείτε ΕΔΩ) και δεύτερος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ζυγού κάνει μέσω του ΟΦΗ το μεγάλο βήμα για την Super League 1, ο λόγος για τον 16χρονο Λευτέρη Δρόσο!

Ο γεννημένος το 2008 ταλαντούχος πλάγιος full back μετά από μια καταπληκτική σεζόν με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα της Κ16 των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης φτάνοντας στην δεύτερη θέση της χώρας όσο βέβαια και στα τουρνουά που έχει λάβει μέρος με αποκορύφωμα το Gallini Cup σε Ουγγαρία και Ιταλία, έλαβε την κλήση του ΟΦΗ με τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών της Κρητικής ΠΑΕ να μένει εντυπωσιασμένος από τον ταλαντούχο ξανθιώτη μπάκ σπεύδοντας να τον ντύσει στα “ασπρόμαυρα”

Έτσι με ικανοποίηση τα αδέρφια Δημήτρης και Κώστας Τερζανίδης αποδέχτηκαν με ικανοποίηση την κλήση της ΠΑΕ ΟΦΗ ώστε ο Λευτέρης να υπογράψει και να ενταχθεί στην Κ17 ΟΦΗ μια μεταγραφή ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο ταχύτατος Λευτέρης Δρόσος προέρχεται από την Ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού. Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή παίκτη της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού σε ΠΑΕ μετά από αυτή του Μιχάλη Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ και του Σάββα Μπαλάση επίσης στον ΟΦΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Ζυγού αναφέρει:

🆕Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής μας Λευτέρης Δρόσος, που γεννήθηκε το 2008, θα αγωνίζεται πλέον στον ΟΦΗ. Μετά από μία εξαιρετική διαδρομή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας επί σειρά ετών, ο Λευτέρης ήταν τα τελευταία δύο χρόνια ο βασικός δεξιός full back στην ανδρική μας ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης το 2023 και την 2η θέση το 2024, ενώ παράλληλα βίωσε όλες τις επιτυχίες της Κ-15 με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Gallini Cup τον Ιούνιο του 2023 στη Βουδαπέστη και της Κ-16 τον Μάρτιο του 2024 στη Βενετία. Παράλληλα ήταν ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της Μικτής της ΕΠΣ Ξάνθης που έφτασε στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ-16 κατακτώντας τη 2η θέση στην Ελλάδα.
👉Υπό τις οδηγίες του Άγγελου Χασιώτη, του Γιάννη Πολυμενη και του Γιάννη Κυραπογλου ο Λευτέρης εξέλιξε το ταλέντο του με διαρκή δουλειά στο γήπεδο και άξια θα αποτελεί πια μέλος της Κ-17 του ΟΦΗ, λίγες μέρες μετά τον συμπαίκτη και φίλο του Σάββα Μπαλάση.
☑️Του ευχόμαστε υγεία πρώτα από όλα και πολλές επιτυχίες στο ποδοσφαιρικό του “άλμα” και είμαστε σίγουροι ότι ο εξαιρετικός του χαρακτήρας αποτελεί εφόδιο για νέες μεγάλες διακρίσεις! Και βέβαια είμαστε περήφανοι που ένας ακόμη ποδοσφαιριστής μας, μετά τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Σάββα Μπαλάση, “προβιβάζεται” σε σύλλογο της Super League.

Share it